Килиан Мбапе все още не е взел решение относно бъдещето

...
Килиан Мбапе все още не е взел решение относно бъдещето
Коментари Харесай

Майката на Мбапе: Няма споразумение с ПСЖ, или с друг клуб

Килиан Мбапе към момента не е взел решение по отношение на бъдещето си в Пари Сен Жермен, показа майка му.

Le Parisien заяви в четвъртък вечер, че е имало пробив в диалозите сред двете страни, като играчът е покрай това да преподпише с парижани. Според френското издание Мбапе скоро може да постави подписа си върху нов двугодишен договор, с алтернатива за спомагателен сезон. Цитираха се големи суми, измежду които 100 млн. евро бонус за преданост, дружно с 50 млн. евро заплата след данъчно облагане. Изданието прибавя, че е имало „ устно съглашение “ сред играча и клуба, като се очаквало публично изказване.

Нито ПСЖ, нито Мбапе са коментирали информацията, само че майката на нападателя, която дава отговор за договарянията, отхвърли да е имало каквото и да е съглашение. „ Няма съглашение с ПСЖ, или с различен клуб. Продължават диалозите по отношение на бъдещето на Килиан в почтена конюнктура, с цел да му бъде разрешено да направи верния избор, с почитание към всички страни “, написа в Туитър Файза Ламари.

Реал Мадрид остава в битката за привличането на нападателя, чийто сегашен контракт с ПСЖ изтича в края на юни. На терена ПСЖ неотдавна подпечата купата на Лига 1, само че остава без бленуваният трофей от Шампионска лига и евентуално ще има смяна през лятото, касаеща старши треньора Маурисио Почетино, чийто пост е под опасност.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР