Килиан Мбапе, според мнозина, е един от най-добрите футболисти в

...
Килиан Мбапе, според мнозина, е един от най-добрите футболисти в
Коментари Харесай

Германски национал смята, че Дембеле е по-добър футболист от Мбапе

Килиан Мбапе, съгласно мнозина, е един от най-хубавите футболисти в света, само че не и съгласно Серж Гнабри от Байер Мюнхен. Германецът даже сложи Осман Дембеле над нападателя на ПСЖ.

„ Кой е по-добър всред Дембеле и Мбапе ли? За мен това е Дембеле “, сподели германецът в документалния филм „ Зад легендата “, представен от ESPN.

Крилото на Барселона в продължение на години бе считан за един от най-несериозните играчи в клуба, тъй като бе улавян постоянно да прекарва денонощия пред компютърните симулации на футбол, вместо да тренира интензивно в действителния живот. В резултат той прекара съвсем половината си кариера на „ Ноу Камп “ в травми и едвам през предходната акция се отърси от тези си проблеми, с цел да заиграе още веднъж футболът, който демонстрираше с екипа на Борусия Дортмунд преди този момент.

Килиан Мбапе въпреки това за момента дава отговор на упованията след блестящия старт в Монако. Днес той е считан, в случай че не за по-голяма, то най-малко за равна звезда на Неймар и Лионел Меси в състава на „ парижани “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР