Килиан Мбапе отрече спекулациите във френски и испански медии, че

...
Килиан Мбапе отрече спекулациите във френски и испански медии, че
Коментари Харесай

Мбапе отрече да се е канил да напуска Пари Сен Жермен

Килиан Мбапе отхвърли спекулациите във френски и испански медии, че желае да напусне " Пари Сен Жермен " и може да изиска да го направи още през януари. След снощната победа на парижани над " Олимпик " (Марсилия) в Лига 1 с 1:0 френският национал съобщи, че е сюрпризиран от информациите.

" Не съм казвал, че желая да напусна. Не разбирам и от кое място идват тези информации. Със сигурност не потеглят от мен непосредствено или косвено ", съобщи той.

Според някои френски издания, Мбапе е неудовлетворен от неизпълнени обещания от клубния президент Насер Ал-Хелайфи. Слуховете за това потеглиха около мача от Шампионската лига с " Бенфика " през предходната седмица.

" Шокиран бях, когато научих какво се написа за мен. Някои хора може би мислят, че съм забъркан в това, само че аз не съм. Когато тези информации излязоха, аз си почивах вкъщи, а моите близки бяха на мач на дребния ми брат. Бяхме безпределно сюрпризирани ", продължи френският нападател.

" Белята обаче към този момент е станала и в този момент би трябвало да се оправяме с нея. Категоричен съм, че това са измислици. Щастлив съм в " Пари Сен Жермен ", приключи Мбапе, който пред лятото подписа нов контракт с клуба.

По силата му звездата взема астрономическа заплата, разполага напълно с имиджовите си права, а думата му се чува за прехвърлянията, треньорите на тима, стила на игра и така нататък

Именно по последните " точки " имало противоречие с клубното управление, съгласно медии като в. " Марка " и " Екип ".
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР