Килиан Мбапе е пред сензационен трансфер в Реал срещу астрономическата

...
Килиан Мбапе е пред сензационен трансфер в Реал срещу астрономическата
Коментари Харесай

Умопомрачително: Реал вади 1 милиард за Мбапе

Килиан Мбапе е пред ефектен трансфер в Реал против астрономическата сума от 1 милиард евро. Договорът на Мбапе с ПСЖ изтича през лятото на 2024 година, само че от " Сантиаго Бернабеу " са подготвени да платят на парижани 150 млн., с цел да го имат след 6 месеца и да подпишат с него за 4 години. Прогнозира се заплата от 160 милиона на сезон, което прави 640 млн. за целия интервал. Като се прибавят и пари за комисиони и бонуси, сумата нараства на 1 милиард. 

По всичко наподобява, че към този момент никой не се сърди на Мбапе за непредвиденото му решение да остане в ПСЖ, когато на " Бернабеу " го брояха за собствен състезател. В обществените мрежи е цялостно с хора, които молят президента на " кралския " клуб - Флорентино Перес, да опита още веднъж да го докара в Мадрид. Легендите на Реал, измежду които и Гути, също желаят да го видят в тима. 

„ Простих му незабавно, още в деня, откакто той реши да остане в Париж. Ядосвам се, като го виждам да играе за ПСЖ - освен поради Реал, а и поради Ла Лига. Той би придал голям искра на нашия шампионат, Ла Лига постоянно би трябвало да има най-хубавите в света. Независимо от случилото се предишното лято, Мадрид не може да затвори вратата пред подобен величествен състезател.

Мбапе е състезател, основан за Реал, и в случай че желае да направи това, което направиха Меси и Кристиано Роналдо, би трябвало да играе за Реал Мадрид, тъй като няма да успее с ПСЖ. Да, има положителни играчи на пазара, само че не и някой като него. Халанд е най-близко, само че стъпка по-надолу ", съобщи Гути.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР