Килиан Мърфи получи едно от най-високите почести, които могат да

...
Килиан Мърфи получи едно от най-високите почести, които могат да
Коментари Харесай

Мадона купонясва със своя „любим актьор“ Килиан Мърфи след историческата му победа на Оскарите

Килиан Мърфи получи едно от най-високите почести, които могат да бъдат дадени на мъж през уикенда – утвърждението на Мадона.

47-годишният ирландски артист беше наздравицата на Холивуд в неделя вечерта, до момента в който празнуваше триумфа си на Оскарите и купонясваше с обичаното си семейство и известни лица, откакто беше разгласен за притежател на гонга за най-хубав артист за своя спиращо дъха осъществяване в Oppenheimer на Кристофър Нолан.

Актьорът от Peaky Blinders Килиан се причисли към брачната половинка си Ивон Макгинес и двамата му сходни сина в Dolby Theatre в Лос Анджелис, до момента в който той влезе в историята на 96-ите награди на Академията и стана първата звезда от ирландски генезис, спечелила премията за най-хубав артист за превъплъщението си в ролята на Джей Робърт Опенхаймър.

Награденият бе блажен с друга чест единствено няколко часа след приемането на стремежи гонг, до момента в който купонясваше с един от най-големите си почитатели, Мадона. 65-годишната певица от Material Girl побърза да се влю...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР