Кикбоксьорът Стоян Копривленски пусна за първи път интимна снимка в

...
Кикбоксьорът Стоян Копривленски пусна за първи път интимна снимка в
Коментари Харесай

Ето я най-новата светска двойка

Кикбоксьорът Стоян Копривленски пусна за първи път интимна фотография в мрежата, на е в прегръдките на Гери Никол. Връзката им е публична от два дни. Изпълнителката очевидно залита по този вид мъже. Даниел Илиев – муай тай войник, е бивше гадже на певицата. На всичкото от горната страна били близки другари със Стоян до преди няколко седмици. А дали хубавицата не е причина за края на тяхното другарство?

 

Копривленски от своя страна бе замесван с приятелката на оповестената посмъртно обичана звезда на младежите – Денис Теофиков. Това е гримьорката Алекса Ангелова. Даже се говореше, че двамата са били дружно на отмора в Египет.

 

„ Алекса гледа това “ – написа почитател под фотографията на влюбените.

Любовните искри сред двамата прехвърчали за пръв път в Амстердам, където певицата била служебно. Копривленски пък бил посетител на българско празненство в нидерландската столица, споделят от обкръжението на двойката.

 

29-годишният Стоян е един от най-хубавите кикбоксьори в България. Известен още като Снайпера, се трансформира в звезда и сложи България на международната карта. Европейски първенец е бил цели 4 пъти, а в категория до 70кг международен първенец. Купата на кандидатите с две победи за вечер печели през  2017г. Едната победа е нокаут и му носи купата „ Нокаут на годината “. През 2022г. губи от съперника си Тижани Безтати международната купа. Причината за това е пристрастието на съдията и неналичието на шанс. Спортистът е родом от Бургас и дава добър образец на своите съграждани. От дребен се увлича по футбола, само че по-късно го замества с кикбокса. Завършил е Висше военноморско учебно заведение във Варна.

Инфо: hotnews.bg

Тагове: Стоян Копривленски Гери Никол Даниел Илиев муай тай Денис Теофиков Алекса Ангелова Тижани Безтати
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР