Киевската военна администрация отчете, че всички ракети и шахеди, които

...
Киевската военна администрация отчете, че всички ракети и шахеди, които
Коментари Харесай

Крилати ракети и дронове летят и тази нощ по Киев

Киевската военна администрация регистрира, че всички ракети и шахеди, които са летели тази нощ по Украйна са свалени.

" Нашата Противовъздушна отбрана - просто титани " - с този израз стартира изказването тази заран след следващата нощ, в която имаше въздушна паника в редица области на Украйна. От началото на май месец съветската войска е направила близо двайсет набези по въздуха, очевидно в очакване на началото на украинската контраатака. Тази нощ картата на Украйна светна в алено в 1 часа , първо в южните области, към 2 ч. се добави област Киев, а малко преди да стартира да се анулира към 4.30 , въздушна паника бе оповестена и в най-западните области.

Повече от 30 цели са унищожени в небето над столицата , се регистрира военната администрация на Киев. Няма информация за потърпевши и опустошения. В известието се показва, че и отломките от дронове и ракети може да са рискови и се насочва предизвестие жителите да не приближават.

Очаква се по-точната и детайлна информация на военновъздушните сили.

До този миг изказването на военните е, че по столицата на Украйна Киев е осъществена комбинирана офанзива от ирански дронове вид " Шахед " и крилати ракети , които са пуснати синхронно от разнообразни посоки.

В последната седмица имаше и няколко дни, в които с изключение на през нощта, въздушна паника беше оповестяване и.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР