Киевската градска администрация съобщи, че тази нощ столицата е била

...
Киевската градска администрация съобщи, че тази нощ столицата е била
Коментари Харесай

Десетки дронове над Киев

Киевската градска администрация заяви, че тази нощ столицата е била подложена на офанзива от десетки съветски безпилотни летателни апарати . Сергей Попко, началник на военната администрация, оповестява за налет на дронове вид Shahed , които са атакували Киев на групи и от разнообразни посоки.

В три региона на столицата - Святощинския, Подолския и Шевченския регион  - парчета от дронове са паднали на открити територии. Има обаче развалени коли, електроснабдяване на тролейбусни линии, пътни настилки. В многоетажен блок в Шевченския регион е зародил пожар , само че жителите са съумели да го потушат сами и преди да дойдат пожарните. В Подолския регион един човек е потърпевш.

Атаката е почнала малко преди среднощ, като бе оповестена въздушна паника в северните региона на Украйна - Житомирска, Киевска, Черниговска, Сумска област. Тревогата обхвана за малко и Полтавска област .

На този стадий няма сведения за офанзиви и провали в другите области на Украйна.

Преди няколко дни представителят на украинската формация " Юг " Наталия Хуменюк предизвести, че руснаците за открили още една площадка за пуск на дронове по Украйна на територията на Крим в опит с нова тактичност да излъжат противовъздушната защита.
 С нова тактичност съветските ракети изтощават Противовъздушна отбрана защитата на Украйна
С нова тактичност съветските ракети изтощават Противовъздушна отбрана защитата на Украйна

Руски ракети по Киев на зазоряване
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР