Кичка Бодурова ням равна и това го знаем още от

...
Кичка Бодурова ням равна и това го знаем още от
Коментари Харесай

Кичето е титан! След като не излезе пред пълно Лятно кино в Пловдив, тя не спира: Захар вдигнах от тази гавра, как може така?!

Кичка Бодурова глух равна и това го знаем още от Вип Брадър насам. Каквито и да ги забърка Кичето, чарът й е неоспорим и умее с лекост да те разсмее и да спреш да й се цупиш. Е, приказваме за нас най-малко, тъй като на феновете, препълнили преди дни Лятното кино в Пловдив, надали ще им е смешно.

Тях Кичка ги заряза като спри, та гледай и изфиряса от уговорения си концерт, без даже да излезе на сцената, с цел да го анулира. Знаем, че присъединяване й бе проведено от локалната община и това щеше да е последният й концерт у нас, преди да си замине за Щатите.

Бодурова обаче остана разочарована и афектирана от уредниците, които й пратили... 15-годишно момче за озвучител, което нищо не разбирало. А тъй като си не запомнила микрофона в София, пловдивчани й дали да пее с бял и пластмасов. Ужас!

" Ама по какъв начин може такова отношение, такова знамение?! Аз съм жена на 69 години, с половин век кариера зад тила си. Как ще се посрамвам аз пред хората, които ще ме слушат... Само, с цел да взема едни пари ли?! Можех да ги взема, но няма, тъй като не съм ги изкарала професионално, както го върша цялостен живот. Захарта подвигнах от това отношение, скочи ми кръвната захар ", споделя Кичето.

И добавя, че й било толкоз зле, че не можела и дума да обели и по тази причина не се вяснала пред хората да им заяви, че си потегля. " Абе, огромен облик е това Киче, равна няма ", смеят се в нета.

Инфо: България през днешния ден

Тагове: Кичка Бодурова Кичето концерт Лятното кино кино
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР