Киану Тейлър се срещна със своя създател с помощта на

...
Киану Тейлър се срещна със своя създател с помощта на
Коментари Харесай

BBC EastEnders: Истината зад „death twist“ на Киану, тъй като появяващите се снимки изглежда показват, че „той не е наистина мъртъв“

Киану Тейлър се срещна със своя основател благодарение на Линда Картър по време на трагичното предложение на EastEnders за Коледа – или дали той?

Милиони се включиха в BBC One в понеделник, с цел да открият най-сетне кой ще бъде погубен в Queen Vic и кой член на Шестимата би бил виновен за слагането на завършек на живота на един от мъжките жители на Албърт Скуеър, следвайки сапунката реформаторски flashforward епизод през февруари.

Въпреки че в един миг изглеждаше, че Дениз Фокс е килърът, откакто удари Ниш Панесар по главата с бутилка, в действителност Киану беше този, който умря в ръцете на Линда, с помощта на хазяйката на кръчмата, която се намеси, с цел да я избави живота на другарка Шарън Уотс, до момента в който Киану се опитваше да я удуши.

Но доста почитатели на EastEnders не са уверени, че Киану в действителност е мъртъв, с помощта на артиста на героя Дани Уолтърс, който беше видян да снима подиуми по-рано тази година, които се чакат единствено да се появи на нашите екрани през 2024 г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР