Киану Рийвс израства в проблемно семейство – баща му е

...
Киану Рийвс израства в проблемно семейство – баща му е
Коментари Харесай

Киану Рийвс – да живееш напук на всичко

 Киану Рийвс

Киану Рийвс израства в проблематично семейство – татко му е задържан, когато артистът е едвам на 12, а майка му се прехранвала като стриптийзьорка. След това родителите му се развеждат, а Киану се мести в Канада, където сменя няколко доведени татковци.

През 2001 година вижда с очите си по какъв начин умира приятелката му  Дженифър Сюм, починала в автомобилна злополука. Малко преди гибелта на момичето пък дъщеричката им се ражда мъртва. От тогава насам звездата от „ Скорост “ не е имал сериозна връзка и не мисли за деца.

Той е и единствената холивудска звезда, която не разполага със лично имение. Или както споделя: „ Живея в елементарен апартамент и всичко ми е на разположение, не виждам смисъл от пазаруването на дом, който ще е полупразен. “

Най-добрият му другар пък умира от свръхдоза опиати. По същото време бащата на Киану е задържан поради владеене на опиати.

По-малката му сестра се разболява от левкемия, а той подарява 70 % от своя хонорар за ролята в „ Матрицата “ за лекуването на сестра си и на фонда в болничното заведение, в която тя се лекувала. Сега тя към този момент е възобновена.

На един собствен рожден ден Киану Рийвс си купува кексче и сяда в парка, с цел да го изяде. Без фешън дрешки, без защита.

На всички почитатели, които тогава се здрависват  с него той предлага да опитат от неговия кекс. Когато го питали „ Защо сте печален? “, той дал отговор: „ На вас ви е нужно да сте щастливи, с цел да живеете, а на мен не. “

На фотографията: Киану седи край тротоар в Ню Йорк със своето кексче със свещичка и е в компанията на инцидентни минувачи.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР