Kia представи първите изображения на премиум седана K8, който ще

...
Kia представи първите изображения на премиум седана K8, който ще
Коментари Харесай

Новата петметрова Kia атакува премиум сегмента

Kia показа първите изображения на премиум седана K8, който ще бъде първият модел, който ще получи новото лого на корейската марка. Началото на продажбите на K8 е планувано за 2021 година. Kia K8 се отличава с нова " тигрова " решетка, както и с забавна задница. От корейската компания означават, че K8 би трябвало да надгражда триумфа на своя предходник, K7 (предлаган като Kia Cadenza на някои пазари), с акцент върху първокласното качество и динамичните характерности.
 Новата петметрова Kia нападна премиум сегмента

K8 е станал по-дълъг от своя предходник (5 015 мм), което съгласно представители на Kia е направило допустимо силуетът на автомобила да стане по-спортен и по-динамичен. Линията на корпуса продължава по цялата странична част, наподобявайки стила на първокласна яхта, а хромираният профил акцентира долния борд на остъклената повърхнина на вратите и продължава към задните светлини.

 Новата петметрова Kia нападна премиум сегмента

Под равнината на спойлера се намират задните светлини, чиито LED блокове са свързани с хоризонтална линия. Под тях е новото лого на Kia и обозначението на модела. Автомобилният производител не разкри техническите спецификации, само че даде обещание " отлична динамичност и характерности на шофиране на високо равнище, съчетани с комфорт и първокачествен интериор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР