Кейти Прайс показа резултатите от новите си филъри за устни

...
Кейти Прайс показа резултатите от новите си филъри за устни
Коментари Харесай

Кейти Прайс демонстрира агонизиращо опъване на цици и муцунка след козметична работа на „Bratz Doll“

Кейти Прайс сподели резултатите от новите си филъри за устни и „ най-голямата интервенция на цици “, откакто даде обещание да продължи да се подлага на изтощителни козметични процедури, до момента в който не наподобява на „ кукла Брац “.

Гордата майка на пет деца преди този момент е претърпяла интервенция за смяна на естествените черти на тялото й, в това число черти на лицето, гърди и дупе. Тя е имала зашеметяващи 16 корекции на цици през годините, като последната й е през февруари 2024 година Въпреки че се е подложила на процедура за пълнене на устни единствено преди три месеца, Кейти още веднъж е потърсила лекуване, с цел да изпълни нацупените си елементи.

В петък тя влезе в своя Instagram, с цел да се похвали с наедрялата си муцунка след срещата си с филъри за устни и сподели хирургически увеличените си гърди в розов потник, който съчета с къси панталони. Привидно горда от фрапантния си нов външен тип, Кейти показа: „ Значи знаете, че желая да наподобявам като кукла Братц? Това е началото! Посетих Ели – вижте устните им! “

По-рано...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР