Кейти Холмс ревниво пази живота на дъщеря си далеч от

...
Кейти Холмс ревниво пази живота на дъщеря си далеч от
Коментари Харесай

Известна щерка става на 18 години

Кейти Холмс ревностно пази живота на щерка си надалеч от камерите на папараците и публичното внимание. Сури Круз ще навърши 18 години този месец, само че не е ясно какви са ползите й, ще учи ли в лицей и накъде ще продължи пътя си.

Въпреки това малко преди Великден, който в западния християнски свят беше маркиран на 31 март, 45-годишната актриса и 17-годишната й щерка бяха видяни да напущат Ню Йорк за почивка в незнайна дестинация.

Сури изглеждаше като копие на майка си, облечена артистично в червен панталон, яке от рипсено кадифе и черни маратонки. Кейти пък носеше обемно яке в цвят каки, необятен бежов панталон и огромна пътна чанта, предава lifestyle.bg.

Сури Круз участваше с гласи в два от последните филми на Холмс - Alone Together и Rare Objects. Момичето обаче не се появява на екрана, а пее някои от песните във филмите. Така че нищо чудно да се насочи към артистична кариера като родителите си.

Сури е дете на Кейти Холмс от бившия й брачен партньор Том Круз. Двамата са женени от 2005 година до 2012 година, а след раздялата им артистът от " Мисията невъзможна " не комуникира с щерка си. Той въпреки всичко заплаща прехрана от 400 хиляди английски паунда на година, която обаче ще спре, щом Сури Круз навърши 18 през април тази година, написа Hello.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР