Кейт Мидълтън публикува изявление в официалния акаунт на принца и

...
Кейт Мидълтън публикува изявление в официалния акаунт на принца и
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън призна истината за снимката за Деня на майката

Кейт Мидълтън разгласява изказване в формалния акаунт на принца и принцесата на Уелс в X, с цел да отговори на разногласията към скорошна фотография на кралската персона.

Принцесата на Уелс отсъства от кралските отговорности и от обществеността в продължение на няколко седмици, което докара до основаването на доста тайни теории по отношение на нейното местоположение.

След като в профила на принца и принцесата на Уелс в X беше оповестена фотография на Кейт и трите ѝ деца, с цел да се постави завършек на слуховете, се развихриха разногласия по отношение на хипотетичната редакция.

Хората са анализирали фотографията в дълбочина, забелязвайки всеки чудноват или чудноват подробност, и са го отбелязали в обществените мрежи, с цел да го видят и другите.

Както GlasNews заяви, фотографията спря да се популяризира от интернационалните организации малко откакто беше оповестена, което накара повече хора да се разровят в " манипулираната " фотография.

И освен представители на обществеността разясняват въпроса, защото нейният чичо разкри мислите си в предаването " Добро утро, Англия ", казвайки: " Усмивките и лицата споделят всичко съгласно мен, мисля, че беше красиво.

" Очевидно е, че фамилията няма да е това, което ще прави някакви редакции, тъй че в случай че това е минало през някакъв филтър, преди да излезе на необятния свят, тогава те самите ще бъдат шокирани.

Но аз гледах единствено лицата, усмивките и всичко, което приличаше на прелестното семейство, което те са. И изглеждаше в действителност същинско с усмивките на лицата ", заключи той.



Междувременно принцесата на Уелс се извини „ за всяко комплициране “, породено от фотографията й за Деня на майката, откакто пет организации я отдръпнаха заради опасения за редактиране.

" Като доста фенове фотографи, от време на време опитвам с редактирането. Исках да изразя извиненията си за объркването, което провокира фамилната фотография, която споделихме през вчерашния ден.

" Надявам се, че всички празнуващи са имали доста благополучен Ден на майката. "

 

Like many amateur photographers, I do occasionally experiment with editing. I wanted to express my apologies for any confusion the family photograph we shared yesterday caused. I hope everyone celebrating had a very happy Mother’s Day. C
— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal)

Представителите на Кейт обявиха, че ще дават единствено " забележителна информация " за положението ѝ след коремната интервенция през януари.

Според Page Six представители на принцесата на Уелс са създали изказване, в което се споделя, че тя " се оправя добре ".

Те обявиха: " Дворецът Кенсингтън ясно уточни през януари периодите за възобновяване на принцесата и ние ще предоставяме единствено забележителна настояща информация. Тези инструкции остават в действие. "

Съпругът ѝ принц Уилям се върна към кралските отговорности на 29 февруари, откакто два дни преди този момент се отдръпна от панихидата за кръстника си по " персонални аргументи ".

Планирано е принцесата да се завърне към кралските отговорности по време на церемонията The Trooping of the Colour през юни.

Според NHS след коремна интервенция са нужни сред два и три месеца, преди пациентът да се почувства още веднъж удобно да се движи, макар че възобновяване би било по-бързо при положение на интервенция с основна дупка.

И принцесата на Уелс, и крал Чарлз бяха изписани в един и същи ден и въпреки че точното положение, за което Кейт е оперирана, не беше разкрито, защото тя пожела персоналната ѝ здравна информация да остане поверителна, то не е обвързвано с рак.

 

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР