Кейт Мидълтън отдаде почит на кралица Елизабет със специално бижу

...
Кейт Мидълтън отдаде почит на кралица Елизабет със специално бижу
Коментари Харесай

Как принцеса Кейт почете кралица Елизабет II?

Кейт Мидълтън отдаде респект на кралица Елизабет със особено украшение от своята сбирка.

Принцесата на Уелс носеше зашеметяващи обеци с перли и диаманти, които преди този момент са принадлежали на починалия монарх, до момента в който поздравяваше дружно с принц Уилям войските на Британската общественост, които дойдоха в Обединеното кралство в петък, с цел да вземат участие в идното държавно заравяне на кралицата.

Кейт за първи път взе бижутата назаем от кралицата, когато отиде в Холандия за първото си независимо пътешестване в чужбина през октомври 2016 година, съгласно Лорън Кийна, публицист и редактор на The Court Jeweller.

Кралицата носеше обеците на своя сребърен празник през 1977 година, оповестява изданието.

Принцесата на Уелс ги носеше и в Сандрингам в четвъртък, където тя и принц Уилям разгледаха 30 000 цветни букета, балони, бележки и други дарове, оставени от доброжелатели в чест на кралица Елизабет след гибелта ѝ. 

Обеците също бяха част от облеклото на Кейт, когато тя се причисли към кралските особи, с цел да посрещнат ковчега на кралицата в Бъкингамския замък във вторник.

Кейт също носеше брошка, благосъстоятелност на починалата Елизабет II в сряда в Уестминстър Хол, където се организира работа в чест на кралицата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР