Кейт Мидълтън е синоним на съвършенство и класа. Когато става

...
Кейт Мидълтън е синоним на съвършенство и класа. Когато става
Коментари Харесай

Всичко на показ: как Кейт Мидълтън се спасява от голям гаф

Кейт Мидълтън е синоним на съвършенство и класа. Когато става въпрос за кралски задължения, безупречната принцеса на Уелс рядко има даже и косъмче, което да не е на мястото си. От ушитите ѝ костюми с елегантен силует до красивите ѝ рокли с блейзъри, перфектният външен тип на кралската персона се трансформира в една от аргументите за нейното въздействащо наличие.

И въпреки всичко даже една бъдеща кралица я сполетяват случайните фешън злополуки. През 2016 година, когато тогавашните херцог и херцогиня на Кеймбридж посетиха военния мемориал Портата на Индия в Ню Дели, принцеса Кейт претърпя сериозен фешън гаф, който ни подсети за фамозната сцена на Мерилин Монро с развятата бяла рокля над уличната шахта.

По време на събитието, роклята на Кейт беше уловена от вятъра и замалко да аргументи сериозен мотив за позор на кралската персона. Кейт обаче реагира бързо и се справи изкусно с достойния за почервеняване миг. 

Принцесата съумя да хване подгъва на роклята си тъкмо в точния момент, с цел да спести всякакво разстройване, до момента в който полагаше венец със брачна половинка си Уилям. Но майката на три деца беше измъчвана от редица мощни пориви на вътъра, които освен подвигаха полата на роклята ѝ в цвят слонова кост във въздуха, само че и увиваха косата около лицето ѝ. Какво да се прави, даже и кралските особи не могат да управляват метереологичните условия.
 Като същинска Барби: Кейт Мидълтън е прелестна в розово  Като същинска Барби: Кейт Мидълтън е прелестна в розово  Като същинска Барби: Кейт Мидълтън е прелестна в розово  Като същинска Барби: Кейт Мидълтън е прелестна в розово
Въпреки времето, Кейт се държеше като професионалист по време на мрачната гала, запазвайки хладнокръвие, до момента в който отдаваше респект на 70 000 индийски бойци, починали в битки за английската войска по време на Първата международна война.

Това не е първият път, в който Кейт е имала съществени проблеми с вятъра и облеклото си. Още през 2011 година, когато към момента беше относително нова в кралските каузи, мощен вятър подвигна късата ѝ жълта рокля по време на посещаване на международното летище в Калгари. 

Оказва се, че актуалната принцесата на Уелс има какво да научи по тематиката от покойната кралица Елизабет II. Според MailOnline кралицата е имала най-гениалния трик, с цел да избегне подобни модни гафове и той ѝ е коствал единствено 1,50 паунда. 

Личният дизайнер на някогашния монарх, Стюарт Парвин, споделя пред Daily Mail, че  зашивал кръгли тежести за оловни пердета в подгъвите на полите и роклите ѝ , с цел да ги защищити от изключително мощни пориви напразно. Дизайнерът си набавял този на ниска цена продукт от известната верига универсални магазини Челси.

„ Просто слагам няколко тежести в подгъва на нейните рокли и палта и това ги кара да висят красиво. " – издава той.
 Най-цветните и запаметяващи се тоалети на кралица Елизабет  Най-цветните и запаметяващи се тоалети на кралица Елизабет  Най-цветните и запаметяващи се тоалети на кралица Елизабет  Най-цветните и запаметяващи се тоалети на кралица Елизабет
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР