Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 г. в

...
Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 г. в
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън стана на 39 г.

Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 година в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от трите деца на Майкъл Франсис Мидълтън и брачната половинка му Карол Елизабет Голдсмит. Бащата на Кейт е авиодиспечер, а по-късно и водач, а майка ѝ е стюардеса. През 1987 родителите на Кейт основават компания за кетъринг – Party Pieces, която се занимава с доставка на храна и декорация за празненства – бизнес, с помощта на който родителите на Кейт се трансформират в милионери, написа Дарик.
 Кейт Мидълтън стана на 39 година

След колежа Кейт учи история на изкуството в университета Сейнт Андрюс. Именно там се среща с принц Уилям, който по това време учи за магистър.

На 16 ноември 2010 година от Кларънс Хаус публично афишират, че Уилям и Кейт ще се оженят през 2011 година Според известието Кейт и Уилям са се сгодили през октомври 2010 година, по време на отмора в Кения и по-точно по време на 10-дневна обиколка из резервата „ Леуа “.



На 29 април 2011 година Кейт подписва брак с принц Уилям и получава от кралица Елизабет II купата „ херцогиня на Кеймбридж “.

Тя е майка на три деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и най-малкия принц Луи. Херцогинята съумява да завоюва сърцата на британците и освен - тя се трансформира в най-обичаната жена след принцеса Даяна, която щеше да ѝ бъде свекърва.

 Кейт Мидълтън стана на 39 година

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР