Кейт Мидълтън е истинска икона на стил, много момичета се

...
Кейт Мидълтън е истинска икона на стил, много момичета се
Коментари Харесай

10 трика, които карат скромната Кейт Мидълтън да блести по-ярко от холивудските звезди

Кейт Мидълтън е същинска икона на жанр, доста девойки се стремят да се обличат като нея. Тъй като е крал, херцогинята би трябвало да се придържа към прецизен етикет при обличане, само че облиците, които основава, към момента се разискват.

Анализирахме стилните трикове на Катрин и разбрахме по какъв начин тя съумява да наподобява толкоз съвременно, без да нарушава кралския протокол.

Катрин не подценява услугите на студиото

Облекла в стила на Кейт Мидълтън – идеално прилягащи на фигурата. Херцогинята дава съвсем всичките си движимости в ателието, където се персонализират по нейни параметри. Такова внимание към детайла й разрешава постоянно да наподобява изискан. Кейт също е доста спестовна и постоянно преработва старите си костюми.

Избрах няколко стайлинга и просто ги редувам

От година на година прическата на Кейт е съвсем непроменена – кестенова дължина на косата до лопатките. Тя не обича модерното оцветяване, не отглежда къдрици до кръста и не прави къси прически.

Основните й прически са невисок кок, опашка, прибрана обратно коса и леки къдрици. Кейт просто избира потвърден стайлинг, който е подобаващ за съответна обстановка: формален банкет, разходка или излизане на аления килим.

Избягва вулгарни щампи и шарки

Кралската персона е съвсем невероятно да се забележи в костюми с крещящи съвременни щампи. Тя избира ненатрапчиви шарки (обикновено типичен полка точки) или дребни флорални шарки.

Знае по какъв начин да носи колан

Коланът ви разрешава да изглеждате по-елегантно и изтънчено, с негова помощ можете да наблегнете талията или образно да извършите краката по-дълги. Това, несъмнено, употребява херцогинята на Кеймбридж, когато интензивно добавя тоалетите си с този аксесоар.

Избира дължината на облеклото според от обстановката

За публични приеми Кейт нормално избира рокли с дължина до коляното или малко по-ниски, елементарна класическа, без крещящи щампи. На всемирски събития херцогинята се появява, като предписание, в рокли до пода. Тук тя към този момент може да си разреши тоалети с дантела, кормила, пайети.

Умело се оправя с яката

Понякога Кейт разрежда елементарни типичен тоалети с забавни елементи, а от време на време, в противен случай, прибавя кралска суровост към нормалния външен тип. Яките й оказват помощ в това.

Дори да излезе от болничното заведение с 3-тото си дете, Кейт украси семплата си алена рокля с кокетна дантелена яка.

Предпочита натурален грим

Обичайният грим на Кейт е подчертани вежди, кафяви сенки, малко очна линия, естествено червило и руж. Само понякога тя прави опушен лед.

Веднъж Кейт беше забелязана с изкуствени мигли. Те обаче също изглеждаха толкоз естествени, че от разстояние даже беше мъчно да ги отличим от същинските.

Гримьорите изясняват, че този резултат може да се сътвори благодарение на най-тънките и редки изкуствени мигли, които ще прибавят единствено малко размер.

Обръща внимание на шевовете и тръбите

Кейт знае по какъв начин да подчертае достолепието на фигурата си с линии на шевове и кантове. С помощта на тези изрязани детайли можете да създадете очертания, които са потребни за изображението.

В всекидневието тя харесва раирани пуловери.

Раеното яке се трансформира в самобитен признак на херцогинята. Когато Кейт се нуждае от обикновен всекидневен тоалет, тя избира топ на райета.

Изпраща известия до света с брошки

Кралският протокол и личният непокътнат жанр на Кейт я защищават да не отиде прекомерно надалеч оттатък позволеното. Вместо това херцогинята показва мнението си посредством дребни елементи в облеклото или бижутата, по-специално брошки.

Харесвате ли стила на Кейт Мидълтън или смятате, че е прекомерно непоколебим?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР