Кейт Мидълтън достойно наследи принцеса Даяна по стил, финес и

...
Кейт Мидълтън достойно наследи принцеса Даяна по стил, финес и
Коментари Харесай

Каква е тайната на Кейт Мидълтън за перфектно тяло след 3 де...

Кейт Мидълтън почтено наследи принцеса Даяна по жанр, финес и и любов измежду британците

Херцогинята постоянно наподобява здрава и красива, а милиони дами от целия свят си задават един и същи въпрос - по какъв начин съумява да го реализира. За 11 години брак Катрин подари брачна половинка си принц Уилям с три деца, като и след трите бременности съумя доста бързо да се върне във форма, написа jenata.blitz.bg.

На положителните гени ли се дължи това? Или на здравословното ѝ хранене? А може би навикът ѝ да спортува от дете е " отговорен " за съвършените ѝ форми?

Диетолозите от портала за здравословен метод на живот BarBend сложиха завършек на мистерията, разкривайки за какво херцогинята продължава да се радва на стройна фигура.

По думите на експертите, Мидълтън е огромен почитател на овесените ядки и избира да ги хапва на закуска, написа Express.co.uk.

" За да поддържа фигурата си в съвършено положение, Кейт съчетава питателна и здравословна храна с непрекъснат подготвителен режим, който се състои от планк и тичане ", означават те и прибавят, че заран херцогинята пие и смутита от зеле, спирулина, матча, спанак, салата " Ромен " и боровинки.

На обяд брачната половинка на принц Уилям залага на салати от любеница, към които прибавя авокадо, лук, краставица и сирене фета. " Това е съвършената композиция от сладко и солено ", споделят специалистите.

По думите им, за вечеря Мидълтън си разрешава и пиле, пица, паста или суши, без да прекалява с количеството.

Освен всичко друго, диетата на кралската персона включва сурови плодове и зеленчуци, в това число годжи бери и маслини. Понякога херцогинята употребява оризов пудинг за десерт.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР