Кейт Мидълтън често се появява публично в тоалети от известни

...
Кейт Мидълтън често се появява публично в тоалети от известни
Коментари Харесай

10 пъти Кейт Мидълтън е преправяла дизайнерски тоалети и е изглеждала наистина луксозно в тях

Кейт Мидълтън постоянно се появява обществено в тоалети от известни фешън къщи. Но с цел да се съобразят облеклата с кралския протокол, от време на време се постанова известни дизайнери да вършат дребни промени в своите творения. Роклите обаче въобще не страдат от това, а в противен случай, стартират да си играят с нови цветове.

Ние се скитахме из фешън конгреси и сравнихме 10 истински дизайнерски тоалета, показани от модели и други известни персони, и техните различни версии, основани особено за херцогинята на Кеймбридж.

1. Рокля на Alexander McQueen

Тази красива рокля с флорален принт от Alexander McQueen е модифицирана 2 пъти. Кейт за първи път облече роклята за церемонията по BAFTA 2017. Тогава херцогинята напълно преправи корсажа. И 2 години по-късно Катрин се появи с рокля на благотворителна церемония вечер, само че към този момент беше добавила към нея къси ръкави.

2. Рокля на Emilia Wickstead

Във видео известие за Нощта на изгарянията Кейт се появи в дизайнерска алена карирана рокля от Emilia Wickstead. Модните критици незабавно видяха, че херцогинята е преправила ръкавите на роклята: в истинската рокля те са по-обемни и направени от транспарантен камбрик.

3. Рокля на Alexander McQueen

За един от визиите си Катрин беше въодушевена от каскадна рокля с алени шарки от Alexander McQueen. Облеклото беше показано в сбирката Resort 2017 в няколко разновидността. Специално за херцогинята дизайнерите са основали напълно нов модел с типичен ръкав и продължен подгъв.

4. Рокля на Alessandra Rich

Червената рокля на Алесандра Рич също е претърпяла незначителни промени. Специално за Катрин към облеклото беше прибавен обемна панделка, който покриваше дълбокото деколте.

5. Рокля на Alexander McQueen

През 2016 година Кейт хареса черна миди рокля от есенно-зимната сбирка на Alexander McQueen, украсена с ярки орнаменти. За херцогинята те ушиха безусловно същия тоалет, само че в млечен колорит.

6. Рокля на Jenny Packham

През 2018 година Кейт Мидълтън и принц Уилям обичайно участваха на церемонията по награждаването на BAFTA. Но този път беше особено: гостите на събитието бяха помолени да се облекат в изцяло черно в поддръжка на придвижването Times Up.

А съгласно разпоредбите на членовете на кралското семейство е неразрешено да вземат участие в обществени събития. За да не нарушава протокола, Катрин заложи на малахитовата рокля на Джени Пакхам, като я добави с черен колан, който мнозина смятаха за демонстрация на позицията на Кейт. Както се оказа, тоалетът на херцогинята е от сватбената сбирка на марката и в началото е показан в перлени и небесносини нюанси.

7. Рокля на Alexander McQueen

Рокли отвън рамото са огромно табу за кралските особи. За да не нарушават протокола, през 2011 година дизайнерите трябваше да преработят горната част на рокля от люляк, направена от лек шифон от сбирката на Alexander McQueen за конфекция за Кейт през 2011 година.

8. Рокля на Jenny Packham

Посещавайки други страни на публично посещаване, херцогинята на Кеймбридж се пробва да избере дрехи, които подхождат на локалната просвета. Като част от пакистанското си турне през 2019 година Катрин сподели вечерна рокля на Jenny Packham, която добави с дълъг шал, наподобяващ част от обичайния пакистански костюм.

9. Рокля на Alexander McQueen

По време на визитата си в Тадж Махал на турне през 2016 година в Индия, Катрин носеше рокля от сбирката Pre-Fall на обичаната си фешън къща Alexander McQueen, а ръкавът беше продължен в процеса на преработката.

10. Рокля на Jenny Packham

През ноември 2011 година Кейт облече асиметрична рокля с едно рамо по поръчка на друга обичана марка, Jenny Packham. Специално за херцогинята цветът на тоалета беше изменен – ​​от алено до сребристо. И по този начин наречената версия за всичките няколко месеца преди, Анджелина Джоли “проходи ” на премиерата на кино лентата “Дървото на живота ”.

Според вас кой от тези тоалети се е възползвал от измененията? Кои изглеждаха по-добре в истинската си форма?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР