Кейт Хъдсън има не само зашеметяваща кариера в киното, но

...
Кейт Хъдсън има не само зашеметяваща кариера в киното, но
Коментари Харесай

Кейт Хъдсън се запознава с годеника си, когато е ученик, а тя – бременна

Кейт Хъдсън има освен зашеметяваща кариера в киното, само че и плевел персонален живот. Тя е майка на три деца от трима разнообразни мъже (като всички те са музиканти), омъжвала се е единствено един път и зад тила си има един провален годеж.

Въпреки това актрисата резервира другарски връзки с някогашните си мъже. Макар че приказва рядко за тях, преди няколко дни тя приказва за ранния си брак с доста топлота и благодарност. Освен това описа по какъв начин се е срещнала с сегашния си избраник и си спомни момента, в който е решила да даде късмет на връзката им.

В подкаста „ You're Doing Fine... Just Keep Going “ 43-годишната звезда от „ Вади ножовете 2 “ приказва за връзката с някогашния си брачен партньор Крис Робинсън (на снимката), вокалиста на групата Блек Кроус .

 Кейт Хъдсън Getty

Кейт си спомня, че се срещнала с Робинсън по време на пътешестване до Ню Йорк, когато била на 20 години . По това време музикантът е на 34. Въпреки нежната си възраст, незабавно след съдбовната среща, тя се прибрала вкъщи и декларирала: „ Ще се омъжа за този човек “.

Решението да се омъжи на 21, след няколкомесечна връзка, може да наподобява неразумно в профил, само че за Кейт то е изцяло обяснимо .

„ Просто обичам постоянно да скачам в дълбокото “, изясни тя в подкаста. „ Хората смятаха, че е импулсивно, само че аз по-скоро си споделих: „ Знаете ли какво? Просто ще се потопя в това. Влюбена съм в него. Няма да се преструвам и да си споделям: „ О, би трябвало да изчакаме. “ Аз съм бясно влюбена и желая да се омъжа за него. Затова просто не се замислих. И към момента съм такава, единствено дето съм натрупала малко повече мъдрост. “

Кейт акцентира, че е признателна на Робинсън за това, че ѝ е посочил „ какво е да бъдеш абсолютно обичан “. И макар че връзката им в последна сметка става „ комплицирана “, тя счита, че това е бил „ най-важният миг “ в живота ѝ тогава.

След толкоз доста години Кейт признава, че двамата са се обожавали.

Тя и Крис се женят в навечерието на Нова година през 2000 година. 4 години по-късно стават родители , само че се развеждат през 2007 година, запазвайки другарски връзки.

Въпреки че има други съществени връзки след Крис, тя не се омъжва повече. Днес някогашните съпрузи имат 19-годишен наследник на име Райдър Робинсън.
                             

Кейт е майка още на 11-годишния Бингам Белами (от някогашния ѝ Мат Белами), както и на 4-годишна щерка, Рани Роуз Фуджикава , от сегашния ѝ избраник Дани Фуджикава.

След като е сгодена за Мат Белами  (на снимката) от 2011 го 2014 година, само че връзката ѝ се разпада, Кейт взема решение да премисли някои неща в живота си. Актрисата съумява да резервира положителни връзки и с бащата на второто си дете.

 Кейт Хъдсън Getty

В подкаста Кейт описа още по какъв начин среща сегашния мъж в живота си . Тя се среща с музиканта Дани Фуджикава, до момента в който е бременна с първото си дете Райдър . По това време Фуджикава е възпитаник в гимназията , само че попада в другарската компания на Кейт.

Разбира се, романсът посред им поражда много години по-късно , когато Фуджикава я кани на поход. Първоначално Кейт не считала, че бъдещият ѝ избраник има сантиментални планове, до момента в който не осъзнала какъв брой доста се вълнува той.

 Кейт Хъдсън Getty

„ Имаше нещо в Дани, беше толкоз откровен, можех да кажа, че той просто искаше да го виждам “, изясни тя. „ И по този начин, той беше нервозен и аз си споделих:„ Добре, значи това е среща. А до края на похода си мислех: „ Tолкова е страховит. “ Той беше просто толкоз благ, любящ и чист , че си споделих мислено: „ Готова съм за човек, който е по този начин благ и който в действителност ме харесва... Мисля, че ще се получи. “

Двамата се сгодиха през 2021 година, като сега Кейт е на 43 години, а Дани – на 36.

Като майка на три деца, Кейт показа още какво значи за нея да роди на фрапантно разнообразни стадии от живота си.
                             

„ Да родя Райдър на 20 години и да родя Рани [на 39 години] са изцяло разнообразни прекарвания. Чувствам, че в този момент съм доста по-емоционално ангажирана с Рани “, твърди тя за най-малкото си дете.

„ 20-те ми години бяха много разнообразни, пътувах от самото начало, а Райдър беше с мен на всички места , където ходех. Липсваше му конструкция, като че ли нямаше учебна среда , в която да бъде от самото начало, просто беше в непрекъснато придвижване. “

Затова и Кейт  ненапълно съжалява за метода, по който е израснало най-голямото ѝ дете . В момента Хъдсън се усеща „ доста по-присъстваща “ в живота на децата си.
                             

През ноември 2022 година тя приказва пред The Sunday Times за прекарването да има три деца с трима разнообразни татковци.

„ Може отдалеко да не наподобява обичайно, само че имам възприятието, че се оправяме ужасно “, сподели тя. „ Семейството, което сътворих с три деца с трима разнообразни татковци, е в действителност мощно звено и си е наше. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР