Кейт Гарауей призна, че е била в поток от сълзи,

...
Кейт Гарауей призна, че е била в поток от сълзи,
Коментари Харесай

Кейт Гарауей в порой от сълзи, преди да излезе в ефир, докато се връща в Good Morning Britain

Кейт Гарауей призна, че е била в поток от сълзи, преди даже да излезе в ефир след дълго чаканото си завръщане в Good Morning Britain тази заран.

56-годишната телевизионна водеща разкри по-рано тази седмица, че най-сетне ще се върне към домакинските си отговорности, откакто остави брачна половинка си Дерек Дрейпър да почива предишния петък. След завръщането си тази заран Кейт беше посрещната още веднъж в шоуто от сътрудника си Бен Шепърд, който най-сетне приветства своя другар и сътрудник до него.

Майката на две деца Кейт разкри, че се е чувствала „ толкоз нервна “ да се върне в шоуто и призна, че може да е малко „ нестабилна “, до момента в който показва дружно с Бен. Кейт сподели на Бен, че има опрощение да бъде некомпетентна, защото беше добре пристигнала в първия си ден - и Бен бързо я увери, че има цялостното право да се усеща нервна.

Кейт разкри, че при завръщането си в студиото на ITV тази заран е била обляна в сълзи, откакто се е събрала още веднъж с глем екипа, който я е гримирал. Кейт ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР