Кейт Гарауей е изправена пред нова мъка, тъй като може

...
Кейт Гарауей е изправена пред нова мъка, тъй като може
Коментари Харесай

Кейт Гарауей може да продаде дом за £4 милиона, след като похарчи хиляди, за да се грижи за Дерек Дрейпър

Кейт Гарауей е изправена пред нова тъга, защото може да се наложи да продаде дома за £4 милиона, в който се е грижила за брачна половинка си Дерек Дрейпър, и към момента живее с техните деца, откакто сподели, че нещата са „ сложни финансово “.

Водещата на „ Приятели на Добро утро, Англия “ споделя, че обмисля да пусне дома си в северен Лондон на пазара, откакто беше „ заличена “ с разноските за грижите за Дерек след диагнозата си covid.

След изтощителна тригодишна борба с резултатите на вируса, Дерек влизаше и излизаше от болница в продължение на три години и получаваше денонощни грижи. Кейт също финансира две пътувания до Мексико, където брачният партньор й мина пионерско лекуване. Водещият приспособява и дома им, с цел да може да се прибере от болница. Бившият политически лобист Дерек умря по-рано този месец на 56-годишна възраст, откакто претърпя сърдечен арест.

Компанията за психотерапия Astra Aspera на двойката беше затворена с задължения от £184 000 през 2022 година, което натовари Кейт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР