Кейлъб Плант и Саул Канело Алварез излизат на 6 ноември

...
Кейлъб Плант и Саул Канело Алварез излизат на 6 ноември
Коментари Харесай

Кейлъб Плант черпи вдъхновение от Флойд Мейуедър за мача си Канело Алварез

Кейлъб Плант и Саул Канело Алварез излизат на 6 ноември в борба за сливане на поясите на IBF, WBA, WBC и WBO и въпреки множеството експерти да настояват, че мексиканецът е неоспорим любимец, британецът въпреки всичко е притежател на купата на Международната боксова федерация и не трябва да бъде подценяван. Той даже е решил да почерпи ентусиазъм от единствения човек, нанесъл загуба досега на Канело, и това е Флойд Мейуедър-младши.

Американецът през 2013 година направи това, което никой преди или след него не е правил, а точно да надиграе Алварез на кръга. Той предприе контраатакуващ жанр с отлична отбрана, с цел да измори съперника, като в това време вкара доста повече точни удари.

Плант има намерение да направи тъкмо това, съгласно Marca. Той въпреки всичко съобщи пред изданието, че няма да издава тактическия си проект, само че е уверен, че съдията ще вдигне точно неговата ръка след последния гонг.

Видео в YouTube от една от тренировките на първенеца на IBF демонстрира, че той работи по режима точно на Мейуедър, само че дали ще успее да повтори представянето на един от най-великите в суперсредна категория, следва да разберем.

Битката сред Кейлъб Плант и Канело Алварез ще се организира в Лас Вегас, а нощес мексиканецът дойде пръв, с цел да се опита да се приспособява по-бързо от съперника си.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР