Кевин Спейси отхвърли обвиненията в сексуално насилие, отправени му от

...
Кевин Спейси отхвърли обвиненията в сексуално насилие, отправени му от
Коментари Харесай

Кевин Спейси отново в съда заради сексуално посегателство

Кевин Спейси отхвърли обвиняванията в полово принуждение, отправени му от артиста Антъни Рап, съобщи Ройтерс.

Носителят на две награди " Оскар " през днешния ден свидетелства в процеса, който се гледа в съд в Ню Йорк. 

Ищецът твърди, че е станал обект на полово посягане през 1986 година, когато бил на 14 години.

Антъни Рап, който в този момент е 50-годишен, свидетелства по-рано този месец. Той сподели, че под въздействието на алкохол Спейси - по това време на 26 години и участващ в постановки на Бродуей - се опитал да го прелъсти на празненство в жилището му в Манхатън. 

Рап, чиято бродуейска кариера в средата на 80-те години на предишния век е първоначално си, твърди, че е съумял " да се измъкне ", само че това прекарване е оставило трайни следи.

Междувременно американският областен арбитър Луис Каплан отхвърли желае на Рап за съзнателно причиняване на прочувствен стрес.

Според магистрата това повтаря обвиняванията, които той към този момент е отправил към Спейси, а те ще бъдат прегледани от правосъдно жури, откакто обвиненият изложи своята позиция и двете страни показват заключителни причини.

Миналата седмица отбраната оспори изказванията на Антъни Рап за случая от 1986 година по време на пресечен разпит. Ищецът бе запитан за какво е описал срещата в спалня, откакто Спейси е живял в студио по това време.

Антъни Рап заведе дело през ноември 2020 година и желае обезщетение от 40 милиона щатски $ за телесна щета и съзнателно причиняване на прочувствен стрес.

Кевин Спейси е притежател на две награди " Оскар " - за поддържаща роля във кино лентата " Обичайните обвинени " от 1995 година и за основната роля в " Американски прелести " от 1999 година Кариерата му обаче пострада доста, откакто повече от 20 мъже го упрекнаха в полови похищения. 

Нетфликс го изхвърли от сериала " Къща от карти ", а Кристофър Плъмър го размени в ролята на Пол Гети във " Всичките пари на света " седмици преди плануваната премиера на продукцията.

Кевин Спейси е изправен и пред углавен развой в Лондон идната година по пет обвинявания в полови закононарушения поради хипотетични набези сред 2005 година и 2013 година Той твърди, че е почтен. От 2003 година до 2015 година артистът бе живописен шеф на лондонския спектакъл " Олд Вик ". 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР