Кенеди Нзечукву продължи да побеждава в клетката на UFC.Африканецът се

...
Кенеди Нзечукву продължи да побеждава в клетката на UFC.Африканецът се
Коментари Харесай

Кенеди Нзечукву нокаутира Йон Куцелаба и го засили към изхода на UFC

Кенеди Нзечукву продължи да побеждава в клетката на UFC.

Африканецът се изправи против Йон Куцелаба в пердах от полутежка категория. Битката им оглави събитието UFC Fight Night 215, което се организира в Лас Вегас.

Куцелаба стартира доста добре борбата, само че това не бе задоволително за триумф. 

Йон нарани Нзечукву с няколко крошета, след което незабавно потърси клинч. Куцелаба смъкна своя конкурент на земята и стартира да господства в борбата. Двамата се изправиха, след което Йон отново придвижи борбата на земята. Той напълно контролираше срещата.

В края на първия рунд Куцелаба направи неточност, след която Нзечукву го нападна в гърба и двамата се изправиха. Нзечукву записа малко надзор в клинча, само че загуби рунда.

Във втория рунд Йон потегли за срутване, само че се натресе на коляно от Нзечукву. Цяло знамение е, че Куцелаба не падна в нокаут.

Куцелаба изрита Кенеди в слабините, след което реферът спря борбата. Нзечукву не си взе отмора и незабавно алармира на рефера, че желае да се бие. Това беше добра концепция, тъй като Йон надали се беше възстановил от болката в коляното.

Последва нов удар с коляно от страна на Кенеди и Куцелаба бе разтърсен съществено. Нзечукву се нахвърли с крошета и това донесе края на борбата. Кенеди Нзечукву нокаутира Йон Куцелаба в първата минута на втория рунд. 

С тази победа Нзечукву записа втора поредна победа в UFC.

Куцелаба от своя страна записва 3-та поредна загуба. Йон завоюва единствено една от последните си 7 борби за UFC. 

Почти несъмнено това бе и последната му борба за организацията.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР