Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бе отличен за Най-добър лайфстайл

...
Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бе отличен за Най-добър лайфстайл
Коментари Харесай

Кемпински Банско най-добър лайфстайл хотел в България за 2019

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бе отличен за „ Най-добър начин на живот хотел на България за 2019 ” (Bulgaria’s Leading Lifestyle Hotel 2019) от Световните туристически награди (World Travel Awards). Официалната церемония гала по връчването на премиите се състоя в събота, 8 юни на португалския остров Мадейра. Гласуването се организира онлайн на формалната страница на организацията и бе отворено от 11 март до 28 април както за експерти от сферата на туризма, по този начин и за крайните консуматори. Световните туристически награди са основани за самопризнание на заслугите и достиженията във всички браншове на туризма и са известни по целия свят като марка за извънредно качество от 26 години. Това е най-престижната годишна ранглиста в региона на туризма.

По мотив на извоюваната премия, Генералният управител Наталия Каширская разяснява: „ За нас е голяма чест да бъдем определени за „ Най-добър начин на живот хотел на България за 2019 ”. Това е извънредно скъпо самопризнание, защото е основано на оценката на нашите посетители от целия свят, за което откровено им благодарим. “

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско взе участие в настоящото гласоподаване за още две влиятелни интернационалните награди - „ Най-добър спа център на хотел в България 2019 “ (Bulgaria’s Best Hotel Spa 2019) и за „ Най-добър ски хотел на България 2019 “ (Bulgaria’s Best Ski Hotel 2019). Всички искащи да поддържат хотела, могат да дадат своя глас на уеб страницата на Световните спа награди: https://worldspaawards.com/award/bulgaria-best-hotel-spa/2019 и
надлежно на Световните ски награди: https://worldskiawards.com/vote/kempinski-hotel-grand-arena-bansko-2019.

Световните туристически  награди донесоха триумф на още няколко Кемпински хотела. Çırağan Palace Kempinski Istanbul  бе определен за „ Най-добър хотел в Европа 2019 “ и за „ Най-добър хотел в Турция 2019 “, а султанският му апартамент бе отличен като „ Най-добър апартамент на хотел в Турция 2019 “. Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum завоюва премията за „ Най-добър плажен курорт в Турция 2019 “. Титлата за „ Най-добър средиземноморски курорт 2019 “ сграбчи Kempinski Hotel San Lawrenz Malta, а за „ Най-добър хотел в Словения за 2019 “ – Kempinski Palace Portoroz Istria.
Kempinski Hotel Corvinus Budapest бе определен за „ Най-добър хотел в Унгария 2019 “, а кралският му апартамент за „ Най-добър апартамент на хотел в Унгария 2019 “. За „ Най-добър хотел на Литва за 2019 “ бе признат  Grand Hotel Kempinski Vilnius. Още два Кемпински хотела бяха отличени за най-хубавите в Европа, а точно Kempinski Hotel Bahia в Испания, който завоюва премията за  „ Най-добър курорт за забавление и хранене в Европа 2019 “ и Kempinski Grand Hotel Des Bains в Швейцария, награден за „ Най-добър казино курорт в Европа 2019 “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР