Кемперите под наем за морето са на изчерпване, съобщава Телеграф“.

...
Кемперите под наем за морето са на изчерпване, съобщава Телеграф“.
Коментари Харесай

И този по-евтин начин за море у нас вече е на изчерпване!

Кемперите чартърен за морето са на привършване, оповестява " Телеграф “. Къщите на колела всеобщо са резервирани за целия юни, юли и август. Цените потеглят от 210 лева и стигат до 260 лева, като зависят от престоя. Най-евтино излиза, в случай че запазите кемпера за най-малко 20 дни.

Резервация

Ако желаете да резервирате, би трябвало да го извършите най-малко месец по-рано, другояче може да не улучите датите, които желаете, описаха от компания за аренда на возила. И допълниха, че единствено при тях към този момент са заети всички седмици на юни, а от юли и август има свободни кемпери, само че единствено за по няколко дни.

Най-предпочитани са 5-звездните къщи на колела, които с изключение на с всевъзможни практични улеснения са и първокласно обзаведени. Ако запазите за 3 дни, престоят коства 260-270 лева дневно според от компанията, която изберете. За повече от 20 дни цената пада на 210 лева По-евтини са караваните. Наемът им потегля от 80 лева дневно и стига до 180 лева съгласно изискванията вътре.

Такси

За да наемете кемпер или каравана, в множеството случаи ще би трябвало да платите и някои наложителни такси. Сред тях е пакетът за разчистване, преди да се изнесете, който е сред 120 и 150 лева В него е включено главно миене на возилото от вътрешната страна, когато ваканцията ви завърши. За спомагателни екстри като кафе машина или мултикукър също има такси, които вървят към 5 лева дневно.

Трябва да доплатите и за комплектите съдове за готвене и хранене. В пакета са включени чаши, чинии, тенджери и тигани и за него би трябвало да се бръкнете с 10 лева за ден. За чаршафи и завивки цената е 20 лева дневно, като за втори комплект се дава понижение от 50%. За барбекю на газ пригответе 10 лева, а за чадър и два шезлонга – 10-12 лева Може да си поръчате и велосипед, който ще ви коства също 10 лева дневно.

В множеството каравани имате право да вземете домакински любим, само че при кемперите има ограничаване. Масово се позволяват единствено дребни породи, а таксата е 80 лева и се заплаща еднократно. В случай че желаете да ви докарат кемпера до вратата, вместо вие да пътувате да си го вземете, дължите 1,80 лева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР