Казват, че всяко време е благодат. Но при вида на

...
Казват, че всяко време е благодат. Но при вида на
Коментари Харесай

Хората си почивали на плажа, когато изведнъж настъпил истински ад (видео)

Казват, че всяко време е берекет. Но при типа на тези фрагменти осъзнавате, че това в действителност въобще не е по този начин.

Видеото е от 2014 година и за това време е събрало над 55 милиона гледания.

Случката се разиграва в съветския град Новосибирск и демонстрира, че времето е способно на брутални промени даже в най-обикновен прекрасен ден.

Всичко било безшумно и умерено, посетителите на плажа си почивали умерено, когато вятърът ненадейно се усилил, температурата паднала внезапно с 20 градуса, от +41 до 21.

Но когато се появил и вихър и почнала да пада мощна градушка, това шокирало всички!

„ Рязко захлаждане от 20 градуса (от +41 до +21), плюс ураганни ветрове и градушка. Това е Сибир, бейби “, по този начин разяснява видеото неговия създател Руслан Соколов.

На сниманите от него фрагменти се вижда по какъв начин посетителите на един от градските плажове се пробват да избягат от ненадейно връхлетял ги вихър. В рамките на минута вятърът със междинна мощ се трансформира в стихия, издухвайки разнообразни предмети и парчета, след което от небето стартират да падат великански ледени парчета.

Трябва да се означи също, че надалеч не всички летовници подхващат ограничения за избавяне – някои от тях работят много несериозно, оставайки във водата даже откакто рухването на градушката става съвсем непрестанно.

В същото време някои резервират хладнокръвие и даже се пробват да се майтапят, макар трагичната обстановка. Едно от девойките зад кадър да вземем за пример споделя на младия си мъж: „ Ако умрем, тогава те обичам. “

Според ИТАР-ТАСС трима души са станали жертви на бедствието, връхлетяло района в този ден, а без електричество останали 208 здания.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР