Казват, че Мирела е една от най-красивите и нежни жени

...
Казват, че Мирела е една от най-красивите и нежни жени
Коментари Харесай

Мирела от Игри на волята ли е това? Вижте тези снимки на брюнетката

Казват, че Мирела е една от най-красивите и нежни дами в четвъртия сезон на " Игри на волята ". Макар да наподобява прекомерно нежна варненката се оправя доста добре във всяка борба и постоянно дава всичко от себе си.

Танцьорката е бивше гадже с Лефтеров, с който в Игрите са в положителни другарски връзки.
 
                             

Все още не е ясно дали всичко сред тях е изцяло завършило, само че едно е несъмнено - Мирела е разтуптяла доста мъжки сърца, изключително със секси фрагментите, които разгласява в Instagram.

 
                             

Тя се държа много благо с различен участник - Валери, синът на Мария Гроздева. И това наведе на мисълта, че сред тях има повече от елементарни благосклонности...

Самата Мирела, която медиите и почитателите в обществените медии дефинират като наивна, написа: " Често положителните ми планове се бъркат с доверчивост. Имам тази податливост да мисля повече за положителното на околните си в сравнение с за моето. Когато знам, че близките са добре и аз съм съдействала за това, се усещам спокойна. В епизода през вчерашния ден се разяснява, че съм “млада и наивна ”, несъмнено не с неприятни усеща. Само ще кажа “Тихите води са най-опасни ” ".
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР