Казват, че жените са тези, които по-добре прикриват изневярата. Въпреки

...
Казват, че жените са тези, които по-добре прикриват изневярата. Въпреки
Коментари Харесай

Мъжко помагало: Признаците, че тя ти изневерява

Казват, че дамите са тези, които по-добре прикриват изневярата. Въпреки това, има неща, с които подсъзнателно се издават. Така че, в случай че сте по-наблюдателни, незабавно ще разберете, че мацката ви кръшка. А ето и кои са най-често срещаните признаци за това.

Започва фрапантна диета
Сигурно сте я чули над 100 пъти да споделя, че почва диета, само че в този момент в действителност го прави. И резултатите са налице. E, това не е задължителнa гаранция за невярност! Но нормално, когато дамите стартират флирт или случка с различен мъж, първото, което вършат, са опити за намаляване.

Постоянно е пред компютъра
И преди е убивала време в Интернет, само че в този момент всяка свободна минута е там. Дори не желае да излизате или в случай че сте на открито, бърза да се прибере и да седне пред компютъра. При доста девойки забежките стартират точно с чат. А и това е най-лесната връзка с другият мъж.

Личността й се раздвоява
В един миг е супер блага с вас, в идващия ви крещи и ви упреква за всичко. Когато една жена изневерява, в нея безспорно се наслоява възприятие за виновност. Затова тя се пробва да компенсира с положително държание. Но при най-малката ваша неточност, тя избухва в неспокойствие. Това е по този начин, тъй като подсъзнателно упреква и вас, че сте с дейностите си сте я подтикнали към различен.

Намирате долни дрехи, което в никакъв случай не сте виждали
Може и да ви готви сантиментална изненада, само че в случай че бельото към този момент е носено, изненадата е била за различен. Помислете разумно, за какво би си купувала секси ново долни дрехи, в случай че ясно се вижда, че няма за цел да разнообрази връзките ви в леглото! Това е очевиден знак, че нещо не е наред.

Променя визията си
Не единствено с диета. Сменя прическата, облеклата си, даже маниерите й са разнообразни. Ако я попитате, най-вероятно ще си откри опрощение. Но истината е, че тя желае да бъде харесвана от индивида до себе си. Въпросът е дали този човек още сте вие…

Не се интересува къде сте и какво вършиме
Това може би е най-ясният знак, че тя си има различен. Прибирате се в късните часове, пийнал до козирката, а тя не ви подвига скандал и не ви се сърди. Това изрично значи, че мислите й са захласнати от различен. А може би сте й създали услуга като не ви е имало толкоз време. Така умерено е могла да приказва с него и даже може да са се видели.

Остава до по-късно на работа
Не си мислете, че това е типично мъжки номер. Всъщност и дамите го вършат. Ако половинката ви все по-често закъснява от работа или пък през ден я викат изключително, евентуално е да се среща с различен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР