Казват, че имам 100 любовници, па на жена ми била

...
Казват, че имам 100 любовници, па на жена ми била
Коментари Харесай

Кирил Петков: Не зная какво е Grindr, 100 любовници имам веч...

Казват, че имам 100 любовници, па на жена ми била не знам какво си. Това съобщи министър председателят Кирил Петков пред Сашо Диков в Телевизия Евроком във връзка скрийншота от телефона му, на който се виждаше линк към гей приложение.

Преди седмица няколко медии подеха тезата, че министър председателят е затулен педераст и се е издал с този скрийншот. " Аз не мога да допускам на фантазията, която тези хора имат. В случая консултант по външните въпроси праща известие от вицепрезидента на Европейска комисия, който споделя: " България влезе в клуба на богатите ". Това е голяма вест, супер победа! " - съобщи довечера Петков в предаването " ЕвродикоФ ".

Министър-председателят изясни, че съветничката му по външните работи е получила скрийншота от Брюксел и му го изпратила в обща PR чат група.

" В този миг вечерях с външния министър и премиера на Северна Македония. И те викат " отлично ", дори вдигнахме тост. Аз го сложих на стената си.

Този уебсайт, който се назовава " Grindr " - даже не знам какъв е. Било апликация за срещи за гей двойки - няма неприятно. Обадиха ми се след това, смъкнах го. Леле, оттова нататък какви нелепости се наговориха. За жена ми какво ли не, 100 любовници към този момент имам ", описа министър председателят.

По думите му вместо да се признае триумфа на държавното управление, целият фокус се е " съсредоточил върху тази нелепост ". Според него това значи, че държавното управление се движи в вярна посока.

В изявлението си за Сашо Диков Петков сподели още, че хората чакат арести по следствия като това за Автомагистрала " Хемус ".

Има няколко следи, по които се работи доста интензивно и се надявам в скоро време да имаме съществени арести. За да има арест, би трябвало да и има прокурор, който да работи, знаете каква е обстановката. Очакваме това да се случи по линия на автомагистралите, по линия на енергетиката, съобщи Кирил Петков, представен от " Офнюз ".
Свързани вести Македонският президент: Кирил Петков е като Мандела до хората на Борисов
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР