Казвам се Димитър Даскалов, син, съпруг и щастлив баща на

...
Казвам се Димитър Даскалов, син, съпруг и щастлив баща на
Коментари Харесай

Зов за помощ! Млад баща има нужда от средства за лечение

" Казвам се Димитър Даскалов, наследник, брачен партньор и благополучен татко на две деца " - по този начин Митко стартира описа си за болестта с което е диагностициран през лятото - четвърти етап на рак в стомаха.
" За страдание на този стадий интервенция няма по какъв начин да бъде осъществена, поради обстоятелството, че сега е обиден 100% от стомаха. Последните три седмици за мен са същински призрачен сън. Дните и нощите ми минават надалеч от децата ми и в разнообразни лечебни заведения. Надеждата за мен пристигна от болница Мемориал в Турция, където се намирам и сега ", споделя Митко.
В болничното заведение му дават вяра, че даже и борбата да е продължителна и сложна … той има късмет да се върна здрав при децата си. " Да бъда тяхната упора, канара, другар и татко. Лечението ми тук за жалост обаче е непостижимо за мен и фамилията ми и нуждая се от вашата помощ ", признава Митко. 
И споделя: " Пътят ми ще бъде дълъг и сложен...според лекарите към 2 години...Казват, че няма по-голямо благополучие от това да правиш положително. Винаги съм срещал в живота си положителни хора и съм признателен на Господ за това. Днес стоя пред вас и с молба положителни хора да ми помогнете в битката ми с тази подла болест. Да ми помогнете и дадете късмет да се прибера у дома при фамилията си ".
Това е апелът на Митко. Той благодари на всички, които са помогнали за лекуването му, само че и за тези, които нямат опция, само че се молят за него и въображаемо го поддържат. " Всяко подаяние и шерване е крачка напред за мен към фантазията ми да бъда здрав и да пребивавам още веднъж живота си пълноценно ", признава още той.
Сега Димитър Даскалов ще продължи лекуването си в Израел. За задачата той се нуждае от първична сума от 70 000 $. До момента са дарени 50 000 лв.. 

Дарение можете да извършите персонално до майката на Митко: 
IBAN: BG04BPBI79304030163101
BIC: BPBIBGSF
титуляр – Йорданка Борисова Кирева
paypal –
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР