Казвах си, че ще се наспя по празниците. Всъщност така

...
Казвах си, че ще се наспя по празниците. Всъщност така
Коментари Харесай

Какво знаем за лошата Ша енергия?

Казвах си, че ще се наспя по празниците. Всъщност по този начин си споделям през всички почивни дни. Но изтощеният дух не се лекува със сън. Хората сме енергийни същества.

Наскоро прочетох някъде, че инфекцията на духа е страшна и покосява всичко. Най-лошото било, че наподобява на автоимунно заболяване, тъй като самият ти си го причиняваш. Ако не внимаваш и не разрешаваш на духа си да се радостни и да играе, последователно товарът на живота препълва всяко купе на душата. Ти започваш да приличаш на товарен трен (не на ), който отминава гарите, тъй като не му остава време да спре. Пропуска пасажери и завършения. Пропуска да се подмладява, до момента в който не грохне напълно...

Но както всичко, което, един път научено, след това наподобява доста ясно и елементарно, по този начин и за този екзистенциален проблем Вселената е планувала своята формула. Тя си стои там и единствено чака да достигнем до нужното равнище на схващане, с цел да я прозрем. Хората сме енергийни същества.

Да обичаш, да чувстваш, да създаваш – всичко това е сила. Целият живот, забележимият свят е материализирана сила. Просто е да се разбере, в случай че за малко се изключим от причинно-следствената парадигма на прозаичното битие. Декарт ни е изиграл замърсен номер, на нас и на цялата западна просвета.

Всички ние се влияем от заобикалящата ни среда, без значение дали си даваме сметка за това или не. Във Фън Шуй тази сила се назовава Ци или Чи,  за индийците е Прана, а за японците – Ки. Това е Силата от „ “, мрежата от сила от „ Аватар “, универсалната или галактическа сила в някои източни учения. Тя е първопричината и изискването за съществуването на Вселената, Земята и живота върху нея.



Но не всяка Чи сила е добра. Ако сме били изложени на отрицателната Ша Чи, тогава не е учудващо, че се усещаме зле. Имаме дори всички шансове да поемем с влакчето на ужасите безусловно към пъкъла, където всевъзможни препятствия с тежки последствия и за физическото ни здраве идват едно след друго. Така че преди да е прекомерно късно (въпреки че в никакъв случай не е прекомерно късно), ето 10 знака, че сте под въздействието на нездравословната Ша Чи! 

   Вижте ги...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР