Казусът е изключително сложен и е с давност повече от

...
Казусът е изключително сложен и е с давност повече от
Коментари Харесай

Нено Димов: Бомбата с Крайморска Добруджа е заложена още от тройната колаиция

Казусът е извънредно комплициран и е с отминалост повече от 10 години. Първото дело против България е почнало през юни 2008 година, като през 2016 година сме наказани. Тази бомба е заложена от тройната коалиция. Когато влязох в министерството, гърмежът на бомбата към този момент се чуваше.

Това сподели в утринния блок на БТВ министърът на околната среда и водите Нено Димов Нено Димов е министър на околната среда и водите. Роден е през 1964... към профила, който разяснява абсурда по отношение на прекъсването на осъществяването на заповедта, с която се не разрешават всевъзможни действия в териториите в региона на Балчик, Каварна и Шабла, попадащи в „ Натура 2000 “. "Заповедта е за доста лимитирани региони и територии, които са необработваеми и неплодородни. Това са едни понто-сарматски степи. За останалата част от Добруджа няма никакви ограничавания. Хората се тормозят от Плана за ръководство. След вчерашната среща с премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, се разбрахме с кметовете да се срещнем във вторник, в 11.00 часа в Министерски съвет, всички страни и да дискутираме, с цел да се откри уравновесено решение. Този скандал се развихри поради незадоволително положителното обяснение, че тази заповед единствено за тези понто-номадски степи. Утре ще седнем и ще беседваме, с цел да бъдат изяснени всички гледни точки и да бъде разяснено всичко ", безапелационен беше министърът.

"Преговорите с Европейска комисия ще продължат и сме се разбрали санкциите да не стартират от септември. Аз съм си сложил за цел тези санкции да не започват. Сумите не са дребни и санкциите са много съществени. Говорим за 20 000 евро дневно, до момента в който не бъдат отстранени нередностите. Този часовник цъка. Аз съм уверен, че в случай че в България намерим положително решение на този проблем, ще съумея да го защитя пред Брюксел и няма да плащаме тези пари. Разрешения за строителството са издадени преди 10 години и за това сме наказани. Виждате, разрешенията са издадени преди толкоз време, а в този момент ние би трябвало да решаваме казуса и да плащаме ", обясни Димов проблема, че България е наказана от Брюксел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР