Казината в Лас Вегас, затворени над два месеца заради пандемията,

...
Казината в Лас Вегас, затворени над два месеца заради пандемията,
Коментари Харесай

Казината в Лас Вегас отварят отново

Казината в Лас Вегас, затворени над два месеца поради пандемията, ще могат да отворят още веднъж последователно от идната седмица - при изискване, че лимитират потенциала си и ползват подобаващи санитарни ограничения, заяви губернаторът на Невада.

Губернаторът Стив Сисолак взе решение да позволи отварянето на казината още веднъж на 4 юни, откакто се срещна със здравните специалисти и комисията за надзор на игрите в Невада. " Каним гости от цялата страна да дойдат тук, с цел да се забавляват добре, както преди, само че ще бъдем рационални и деликатни ", сподели той пред публицисти, потвърждавайки, че е взел " всички вероятни защитни ограничения “, съобщи Българска национална телевизия.

" Не мисля, че ще намерите по-безопасно място от Лас Вегас на 4 юни, с протоколите, които имаме, тестванията, които имаме, и следенето, което ще бъде осъществено до тогава ", настоя Стив Сисолак. В своите рекомендации, комисията предлага ограничение на половина на потенциала на заведенията и да не се позволяват повече от трима души на игралните маси, а също по този начин изиска премахването на един от два стола в редиците на игралните автомати, с цел да се обезпечи физическо разграничаване.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР