Казимир и Каролине ще ни въвлекат в емоционална въртележка. В

...
Казимир и Каролине ще ни въвлекат в емоционална въртележка. В
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Главна роля за любовта в Казимир и Каролине

„ Казимир и Каролине ” ще ни въвлекат в прочувствена въртележка. В спектакъла на Крис Шарков на сцената на Русенския спектакъл любовта е с основна роля. И както споделя Каролине „ Често човек изпитва подобен блян по нещо… а след това се връща с пречупени криле. Така животът си продължава, като че ли индивида изобщо не го е имало ”…

„ Зверското синьо ” от Филип Ридли за първи път на българска сцена. Тази вечер блества в образователния театъ в НАТФИЗ!

Писател, художник, сценарист, кинорежисьор, композитор на кино музика, фотограф и драматург. В театъра Филип Ридли е прочут с спорните си пиеси, дефинират го като учредител на течението „ напряко в лицето ”.

Пиесата „ Зверското синьо “ за българската театрална сцена, открива Сава Драгунчев, дълготраен помощник на проф. Стефан Данаилов. А достойнството първи да я изиграят имат студентите от техния клас.

На 8 март „ Квартет за двама ” посреща феновете в спектакъл „ Възраждане ”. Брилянтен, безапелационен и трогателен прорез на човешките връзки и най-много оста мъж-жена - с безкрайните вариации на любовта.

Двама са малко, четирима са доста. Наситеният с комизъм сюжет на украинския писател-актьор Анатолий Крим продължава режисьорът Владимир Петков. С въпроса на основния воин „ Как да продължа пътя си, когато вдъхновението и любовта са съвсем изчезнали? Мога ли още веднъж да си върна поривите на младостта.

И още усмивки идват с „ Мъже под чехъл ”. С комедийното трио Албена Колева, Кирил Ефремов и Тончо Токмакчиев. Спектакълът на Пазарджишкия спектакъл гостува в „ Сълза и смях ” в събота. Необичаен житейски триъгълник - кой кого обича или не и кой е под чехъл. Ще разберем с доста смях.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР