Каземиро, който ще премине в Манчестър Юнайтед, обеща един ден

...
Каземиро, който ще премине в Манчестър Юнайтед, обеща един ден
Коментари Харесай

Каземиро се сбогува емоционално с Реал

Каземиро, който ще премине в Манчестър Юнайтед, даде обещание един ден да се завърне в Реал (Мадрид). 30-годишният бразилски отбранителен халф ще играе на " Олд Трафорд " против 60 милиона евро.

" Искам да бъде ясно за всички, че един ден ще се завърна тук, с цел да покажа, че това е един извънредно специфичен клуб. Искам да оказа помощ и да бъда потребен. Вълнувам се от това да мина във популярен тим като Манчестър Юнайтед. Мадрид постоянно ще бъде популярен. Благодаря ви ", съобщи Каземиро по време на сбогуването си с " белите ".

Той мина от Сао Пауло в Реал (Мадрид) през 2013 година. Полузащитникът стана главен състезател в състава на столичани след завръщането си от наем в Порто през 2015 година.
 Два са разновидностите на Реал (Мадрид) за заместител на Каземиро
Два са разновидностите на Реал (Мадрид) за заместител на Каземиро

Единият от тях е играчът на Нюкасъл Бруно Гимараеш

" Не познавахме никого, когато пристигнахме с жена ми. Всичко беше ново за нас. Искахме да изградим живота и фамилията ни тук. Много бях благополучен и се вълнувах сега, в който получих позвъняването от Мадрид. При идването ми знаех, че ще играя във втория състав. В същото време бяха уверен, че един един ще стана част от представителния тим. Започнах да изучавам за цената на клуба и за най-хубавата му част. Спечелих доста трофеи тук. Благодаря на всички мои близки и родственици, които са ме подкрепяли през годините, изключително на моите съотборници ", сподели още Каземиро.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР