Казанлък. Тракийски сървайвър – разходка във времето е състезание –

...
Казанлък. Тракийски сървайвър – разходка във времето е състезание –
Коментари Харесай

Стара Загора: Тракийски сървайвър – разходка във времето за първа година включва програмата на Празници в Долината на тракийските царе в Казанлък

Казанлък. " Тракийски сървайвър – разходка във времето " е съревнование – игра за възрастни, което е включено за първа година в програмата на Празници в Долината на тракийските царе. Това сподели за Радио „ Фокус “ Сребра Касева, шеф – кабинет на кмета на Община Казанлък. В рамките на проявата ще бъдат включени разнородни действия, свързани с физическа и умствена интензивност на участниците. Сред тях са и решение на логичен задания, свързани с метода на живот на траките. Участниците в сървайвъра ще би трябвало да покажат и физически умения – като сцепване на дърва, плуване, прекосяване през тунели, носене на торби с пясък до 20 кг, пукотевица с лък. Като уредници в надпреварата ще вземат присъединяване и спортни клубове от Казанлък. Клубовете по насочване, по пукотевица с лък, по катерене ще оказват помощ при осъществяване на другите действия. Тази година в надпреварата могат да вземат участие най-много 75 тима по двойки. Трасето е дълго 6 километра.
Стартът на играта ще бъде в 10.00 часа сутринта на 1 септември от катерачната стена до Младежкия дом в Казанлък. „ Оказва се, че ползата е огромен и не знам дали ще има опция да се включат всички искащи. Виждайки, че този формат е сполучлив, възнамеряване следващата година да разтеглим обсега и в играта да се включат повече тимове “, сподели Касева.
Записването за присъединяване в Тракийски сървайвър става на уеб страницата на Община Казанлък. Таксите за присъединяване са разнообразни, според от времето на записване по отношение на старта на надпреварата, те също са оповестени на уеб страницата на Общината. Таксата ще бъде най – висока при записване в деня на надпреварата, в случай че към момента има останали свободни места.
Славяна ГАЙДАРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР