Казанлък. Председателят на ДПС пристигна в област Стара Загора за

...
Казанлък. Председателят на ДПС пристигна в област Стара Загора за
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ, ДПС: Тези, които се кичат с етикет „промяна”, са подмяна

Казанлък. Председателят на Движение за права и свободи дойде в област Стара Загора с цел да се срещне с членове и симпатизанти на Движение за права и свободи и да даде мощната си поддръжка за водачa на листата Халил Летифов. Това оповестиха от пресцентъра на Движение за права и свободи . Той бе уверен, че Движение за права и свободи може да вземе два мандата в Старозагорско.

В зала „ Арсенал “ в Казанлък Карадайъ съобщи: „ Тези, които се кичат с етикет смяна, тяхното наличие е замяна, а не смяна “. „ През целия този интервал те бяха в услуга на подмяната, а не на смяната. За тези 30 години главният инструмент за правене на политика на този клуб беше омразата, разделянето и опълчването и анти-ДПС акция. Това, което те вършат и се пробват да го преписват на нас. Е, няма да стане “, сподели водачът на Движение за права и свободи.

В изявлението си Карадайъ напомни: „ Април месец направихме една огромна крачка за възобновяване на демокрацията, само че рестартът на демокрацията към момента не се е случил, тъй като политическите играчи, които имат копнеж да бъдат видяни и да се закачат в Народното събрание, даже да стигнат до властта, употребяват като инструмент за правене на политика омразата “. Той добави, че още през септември месец на 2017 Движение за права и свободи предизвести: „ Реваншизмът е причина за контрареваншизъм “. „ Това не води до нищо положително в страната, за държавността и за народа “, заключи Мустафа Карадайъ.

В своето слово зам.-председателят на Движение за права и свободи и лидер в Пазарджик Йордан Цонев изрази своята решителност, че в България няма разговор сред партиите и институциите, няма съвместен надзор сред институциите, а бюджетът се разходва като торба с пари от джип, Конституцията не се съблюдава, а Парламентът се е трансформирал в гумен щемпел на една партия. „ Това не може да се е случва в една народна власт в нашата Европа, само че се случва в България “, сподели Цонев.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР