Кавани подписа за Манчестър Юнайтед в последния ден от трансферния

...
Кавани подписа за Манчестър Юнайтед в последния ден от трансферния
Коментари Харесай

Кавани обмислял да спре с футбола заради коронавируса

Кавани подписа за Манчестър Юнайтед в последния ден от трансферния пазар, само че уругваецът призна, че е обмислял да постави завършек на кариерата си поради ковид.

" След като пристигнахме от отмора в Испания, направихме тест, който беше негативен, само че след няколко дни направихме нов, тъй като приятелката ми беше посочила някои признаци. Резултатът беше позитивен “, спомня си нападателят в изявление за аржентинско радио.

" Истината е, че бяхме мощно уплашени. Но популярност Богу сме добре “, споделя още той.

Когато е напуснал ПСЖ, Кавани е обмислял да спре с футбола. " Над футбола е здравето на фамилията. И когато си на своето място, покрай фамилията, на твоя земя...Обмислях да спра и да остана на полето, чакайки всичко това да премине “, разкри уругваецът.

Всичко, което се случва по света, боли и поражда доста неустановеност, тъй като никой не знае какво ще бъде решението на рецесията ", изяснява Кавани, който оправдава аргументите, заради които не е съобщил, че е инфектиран с ковид с това, че е нямало да завоюва нищо, казвайки, че съблюдава протокола, който би трябвало.

В последна сметка уругваецът, към този момент възобновен е трансформирал решението си. " Първенствата бяха почнали и аз желаех да имам тим “, споделя той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР