Kaufland България предлага прясно месо, месни продукти и колбаси, произведени

...
Kaufland България предлага прясно месо, месни продукти и колбаси, произведени
Коментари Харесай

Производители от 21 региона у нас снабдяват Kaufland с качествено прясно месо и колбаси

Kaufland България предлага прясно месо, месни артикули и салами, създадени в общо 21 района на страната при съблюдаване на строга и транспарантна процедура по инспекция и надзор на качеството. Лидерът в модерната търговия у нас има целенасочена политика за поддръжка на българското произвеждане, като паралелно с това извършва и поетите към клиентите задължения за даване на качествена и свежа продукция.

За да подсигурява качеството на продукцията, Kaufland България постанова строги и транспарантни механизми за инспекция и многостепенен вътрешен и външен надзор на качеството, който се прави на всяка точка по пътя на месните артикули от производителя до крайния клиент. Четири пъти годишно се правят и лабораторни разбори и проби в акредитирана българска лаборатория.

В допълнение личната марка прясно месо „ Шеф Месар “ на комерсиалната верига е с обезпечено качество от TÜV Nоrd Бългaрия. 19-те прoдуктa oт acoртимeнтa нa „ Шeф Мecaр “ нocят върху oпaкoвкaтa си знaк „ Кoнтрoлирaнo кaчecтвo при прoизвoдитeля “, след уcпeшнo прeминaти мнoгoкрaтни и зaдълбoчeни, oтчacти и нeoбявeни прoвeрки и лaбoрaтoрни изcлeдвaния нa прoдукциятa. Нeзaвиcимият инcтитут зa ceртификaция TÜV Nоrd кoнтрoлирa вcички дocтaвчици нa мaркaтa и гaрaнтирa кaчecтвeнoтo прoизвoдcтвo.

Отвъд това комерсиалната верига минава и самостоятелен външен одит за правила и вътрешни условия за работа със свежи храни, сбъднат от международни водачи в инспекцията, верификацията, тестването и узаконяването.


Търговската верига изисква производителите на месо и салами да имат внедрена наложителната съгласно българското законодателство система HACCP за обезпечаване сигурността на храните при произвеждане и дистрибуция.
Kaufland вкарва и спомагателни условия към сътрудниците, с които работи – с цел да оферират своята продукция на щандовете на хипермаркетите, те би трябвало да са сертифицирани и по интернационалните продуктови стандарти за сигурност на храните BRC и IFS, както и по ISO FSSC 22000.

Kaufland България надгражда ограниченията за сигурност и с акуратен надзор на качеството на точката на банкет на месо и месни артикули в своя централен склад, както и при банкет във всеки хипермаркет.

72% от общото количество месо и месни артикули в Kaufland са българско произвеждане. За да удовлетвори търсенето от страна на клиентите на родни артикули и в поддръжка на локалното произвеждане, Kaufland предлага български салами на производители от 12 района в страната, като Пловдив, Велико Търново, София, Благоевград и Хасково. Производители от 9 района доставят хипермаркетите с прясно българско месо.
Най-голям е броят им в Хасково и Стара Загора, като картата допълват още Варна, Велико Търново, Габрово, Монтана, Ловеч, Разград и Пловдив.
 Зар Груп ООД: С Kaufland осъществяваме огромни количества на положителни цени за високото качество, което предлагаме Зар Груп ООД: С Kaufland осъществяваме огромни количества на положителни цени за високото качество, което предлагаме
Идва сезонът вкусните български тикви. По това време на щандовете с продукция от български зеленчукопроизводители в Kaufland клиентите...


Kaufland предлага и продукцията на общо 21 фамилни ферми и дребни мандри у нас в особено обособени фермерски щандове в границите на хипермаркетите си в София, Пловдив, Варна, Велико Търново, Горна Оряховица, Русе и Ямбол.

Тази година Kaufland България задълбочи още повече партньорството си с родните производители, като стартира своята първа линия артикули родно произвеждане „ Брей! “, която регистрира голям интерес към саламите и пресните месни артикули. В рамките единствено на месец от първото им излагане на регалите, бяха продадени общо над 100 000 продукта от категорията - Горнооряховски суджук със предпазено географско напътствие, изработен по обичайната рецепта, филе „ Елена “ и панагюрска луканка с обичайно характерен темперамент и други Всички месни артикули от марката „ Брей! “ са създадени в районите на Варна, Велико Търново, Горна Оряховица, Добрич, Пазарджик и Пловдив.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР