Катя и Здравко от Ритон предизвикаха доста емоции в социалните

...
Катя и Здравко от Ритон предизвикаха доста емоции в социалните
Коментари Харесай

Ритон изненадаха феновете си с нова визия

Катя и Здравко от " Ритон " провокираха много страсти в обществените мрежи с метода, по който наподобяват, а повода е новата им изненадваща фотосесия. Дуетът несъмнено сервира интерес сърпрайз на почитателите си.

Звездното семейство направи малко клипче, снимано в дома им, което за минути провокира бурни реакции в обществените мрежи. Костюмите, с които са облечени, наподобяват повече на творби на изкуството и са дело на дизайнера Васил Петрийски, предава Шоу Блиц.

Със забележителна прелест и неудържим финес Катя показва освен нова, само че и много вталена фигура, а Здравко е във вихъра си към нея. В кадър в клипчето влизат и двете кучета на сполучливия роден дует - Лъки и Панди, които очевидно са в положително въодушевление и очевидно към този момент са привикнали с камерата.

Не е загадка, че Катя и Здравко обичат да залагат на ексцентрични подходи и решения, когато става дума за стайлинга им и този път в действителност изненадаха доста. Техният добър другар - тв водещът Драгомир Драганов даже ги подканя да употребяват тъкмо тези костюми за идващия си видеоклип.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР