Като злодеяние бе определено убийството на 26-те души в църквата

...
Като злодеяние бе определено убийството на 26-те души в църквата
Коментари Харесай

Доналд Тръмп за стрелбата в църквата: Злодеяние

Като злочинство бе несъмнено убийството на 26-те души в църквата в Тексас от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила, съобщи Скайнюз.

Американският държавен глава осъди закононарушението в Twitter. "Убийството на богомолците е злочинство. То е осъществено на свято място и това още повече нещастието ", написа още той в системата за микроблогове. Стопанинът на Белия дом изрази съболезнования към околните на жертвите и пожела бързо възобновяване от ранените.

"Според мен главният проблем при станалото в Тексас е казусът с психологичното положение на индивида. Имаме доста проблеми в тази област, както и всяка друга страна. Това обаче не е проблем, обвързван с оръжията - естествено може да стартираме полемика по въпроса, само че мисля, че е прекомерно рано за това ", акцентира американският президент. "Именно с помощта на това, че имаха оръжия, нападнатите съумяха да дадат отпор - в противоположен случай нещата щяха да приключат още по-зле ", добави водачът на Съединени американски щати, представен от Българска телеграфна агенция.

Губернаторът на южния щат Грег Абът дефинира убийството като най-голямата нещастието в историята на Тексас, добави Би Би Си.

26-годишният някогашен чиновник от военновъздушните сили Девин Кели атакува в неделя вечерта (българско време) богомолци град Съдърленд Спрингс. При стрелбата починаха 26 души, а десетки пострадаха. По-късно килърът бе открит мъртъв в колата си. Мотивите за закононарушението към момента не оповестени, уточни Скайнюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР