Като военна доктрина да говориш, че Русия не ни е

...
Като военна доктрина да говориш, че Русия не ни е
Коментари Харесай

Борисов за Русия - ако има война, ще се бием за НАТО, но трябва да няма санкции

Като военна теория да приказваш, че Русия не ни е зложелател, а да си в НАТО, е противоречащо си . България е в НАТО. Във всички срещи на НАТО – на върха, под върха, Русия се сочи като съществена опасност. Това съобщи министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов, разяснявайки думи и на водача на ПЕС Сергей Станишев, че Русия не ни е зложелател.
Това е доктрината " НАТО " – в случай че стане война, съветските ракети са ориентирани и към България. Ние участваме с нашите доктрини в доктрината в НАТО. Ако стане война, ние ще се бием на страната на НАТО , разясни Борисов. Затова не позволих да има флотилия на НАТО в Черно море, тъй като " ще заври най-после " - може да има сухопътни учения, маневри, само че не и тежки военни кораби и подводници, изясни Бойко Борисов пред bTV.
С взор към Русия министър председателят видя следната вероятност на връзки – газовия хъб " Балкан " и съветските туристи по българското Черноморие . Трябва да приказваме и за махане на глобите против Русия от позиция на развиването на връзките ни. И не отговори по какъв начин тогава ще посрещнем съветския президент Владимир Путин, в случай че пристигна следващата година за честването на 3-ти март .
Давам си постоянно отлична оценка – няма ден, няма нощ, в които да не сме работили с цялостни сили. Има от време на време някакви идиоти, които ни връщат в изходна позиция, само че това е животът, добави министър председателят, оценявайки самичък третото си ръководство. Има някои хиперактивни министри, само че те го вършат за положително, излезе от думите на министър-председателя, акцентирайки съответно Валери Симеонов и тематиката „ шум”. Борисов даде обещание, че „ тези битпазари” по морето няма да ги има към този момент.
На въпрос дали напълно не е почивал това лято, водачът на ГЕРБ въпреки всичко призна, че един-два пъти се изкъпал, като бил „ по Варна”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР