“Като цяло нищо ново. Хората масово отидоха за гъби в

...
“Като цяло нищо ново. Хората масово отидоха за гъби в
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Като цяло нищо ново. Хората масово отидоха за гъби в неделя

“Като цяло нищо ново. Хората всеобщо отидоха за гъби в неделя. В кметствата се утвърдиха хора с по четири, пет и шест мандата ”. Това написа във фейсбук водачът на “Възраждане ” Костадин Костадинов.

По думите му феодализмът в България се трансформира във все по-силен и натрапен феномен, а страната ни се връща епохи обратно в историята си.

Като цяло нищо ново. Хората всеобщо отидоха за гъби в неделя

  “Имаше невиждано ниска изборна интензивност, което беше изненадващо. Имайте поради, че тя е ниска на фона на големия корпоративен и платен избор – във Варна да вземем за пример съвсем 55% от гласовете са купени или корпоративни. И освен там, на всички места беше по този начин. Хипотетично, в случай че нямаше платен избор, изборната интензивност щеше да падне под 20%, ” написа още Костадинов.

Публикуваме целият текст без редакторска интервенция:

Изборите минаха. За нас равносметката е следната: 1. В 1 община печелим на първи тур, в други 3 сме на балотаж в неделя. В още 11 общини сме втори, само че без балотаж, тъй като първият печели повече от 50%. В други 8 общини сме трета мощ. 2. Имаме съвсем 200 общински съветника, като към момента не е ясно какъв брой са, поради незавършената обработка на протоколите. 3. Броят на селските ни кметове е няколко десетки, имаме и още толкоз балотажи в неделя.
 Имаше невиждано ниска изборна интензивност, което беше изненадващо. Имайте поради, че тя е ниска на фона на големия корпоративен и платен избор – във Варна да вземем за пример съвсем 55% от гласовете са купени или корпоративни. И освен там, на всички места беше по този начин. Хипотетично, в случай че нямаше платен избор, изборната интензивност щеше да падне под 20%. Като цяло нищо ново. Хората всеобщо отидоха за гъби в неделя, а в кметствата се утвърдиха хора с по 4, 5 и 6 мандати. Феодализмът в България се трансформира във все по-силен и натрапен феномен. Страната ни се връща епохи обратно в историята си. На този декор желая да благодаря на нашите гласоподаватели! Не е по никакъв начин елементарно да си зрящият в царството на слепите.  Избраниците на Възраждане ще работят за ползите на всички жители, както постоянно до момента. Ние различен народ и Родина нямаме, няма и да имаме. Ще продължаваме да се борим и ще се борим до момента в който победим!
 Да живее България

Куриозен случай от Местни избори 2023 

В кърджалийското село Яребица избраха кмет единствено с четири гласа.

Яребица е малко село, намиращо се на към 15 километра от Кърджали. По лист в селото непрекъснато живеят малко над 130 души. Реално обаче те са единствено четирима. Кандидатът за кмет бе единствено един – Решед Тефик. Той уточни, че в селото живеят той, сестра му и още двама пенсионери, съобщи bTV.

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР