Като сцена от екшън филм - пиян шофьор удари няколко

...
Като сцена от екшън филм - пиян шофьор удари няколко
Коментари Харесай

Пиян шофьор блъсна няколко коли, един от водачите го подгони

Като сцена от екшън филм - пийнал водач удари няколко коли в Радомирско. След това мъжът траял пътя си. Един от пострадалите обаче го подгонил.

Инцидентът е от понеделник сутринта. От нанесените вреди по единия автомобил единствено може да се допуска какъв брой висока е била скоростта, с която се е движил пияният водач.

Той бяга от мястото на случая и се насочва към село Червена могила, където удря втори автомобил, а по-късно и трети. Полицията го залавя в село Друган.  



„ Застигна ме, удари ме и аз потеглих да слизам. Той обаче ме удари повторно. Отзад се появи една чернилка, нищо не се виждаше. Не видях номера и по тази причина потеглих след него. Не стопира. Докато го преследвах, видях майка си, която ходеше по тротоара. Помислих си, че в случай че минута по-рано пресичаше улицата, този щеше да я отнесе. Добре, че не умъртви човек на пешеходна пътека “, описа пред БТВ Антон Вучев, притежател на първия потърпевш автомобил.

Потърпевшият звъннал на тел. 112 и помолил органите на реда да го спрат, тъй като е рано заран и децата излизат за учебно заведение, а лидерът е несъответстващ. Той траял да кара след него, до момента в който полицията не го заловила.

„ Страшното беше, че аз не разбрах от кое място ме удари. Усетих единствено един заплашителен удар и се пробвах да овладея колата, с цел да не вляза в канавката. Погледнах зад мен и в огледалото видят този човек с възглавниците, които се бяха присъединили като отбрана. Въпреки това продължаваше да кара с гневна скорост “, описа Мартина Дикси, също ударена от несъответстващия водач.

Тя също е подала сигнал на телефон 112. Автомобилът ѝ не може да се употребява, той е бил репатриран. Радва се, че детето ѝ не е било с нея.

Мъжът е арестуван за 24 часа и е почнало бързо произвеждане под надзора на Районната прокуратура в Перник. Той е бил в нетрезво положение.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР