Като шега прозвуча изразеното днес мнение от Съвета за електронни

...
Като шега прозвуча изразеното днес мнение от Съвета за електронни
Коментари Харесай

Шегуват ли се със Сашо Диков в конкурса за шеф на БНТ?

Като смешка прозвуча изразеното през днешния ден мнение от Съвета за електронни медии (СЕМ), че Сашо Диков не е дал трудова брошура и по документи не може да потвърди, че има 5-годишен стаж в телевизия. Мнението обаче е напълно съществено, тъй като това е законовото условие, с цел да се взе участие в състезанието за общоприет шеф на Българска национална телевизия.

Неспазеното условие в документите на Диков е открила техническата комисия на Съвет за електронни медии, в която влизат членовете Симона Велева и Габриела Наплатанова.

Пропуски има и в комплекта документи на Светлана Божилова, която не е предоставила къса биографична информация, както и обобщение на концепцията си.

Съвет за електронни медии даде на двамата претенденти 7-дневен период, с цел да поправят пропуските.

При останалите претенденти - Емил Кошлуков, Венелин Петков, Василена Матакева, Сашо Йовков, Красимир Ангелов и Ирина Величкова, няма открити несъответствия.

До 15 юни Съвет за електронни медии би трябвало да разгласи кои от осмината претенденти за началник на Българска национална телевизия минават в идващия стадий. Дотогава отсяването е единствено по документи.

Изслушването на утвърдените участници ще е на 27 и 28 юни, а изборът - на 29 юни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР