Като се има предвид, че крал Чарлз III има достъп

...
Като се има предвид, че крал Чарлз III има достъп
Коментари Харесай

Семена, варени яйца и гъби: Любимите храни на крал Чарлз III

Като се има поради, че крал Чарлз III има достъп до надарени кралски готвачи, е елементарно да си представим, че храненето в Бъкингамския замък е извънредно изтънчено. Ако си представяте маси, отрупани с многочислени ястия и най-хубавите сребърни принадлежности, може би ще се изненадате да научите, че монархът има извънредно непретенциозен метод към храненето си, като избира домашно отгледани зеленчуци, ядки и яйца от кокошките в Хайгроув Хаус.

King Charles has late breakfast and skips lunch to stay healthy - 'works for him'

King Charles is an active 73-year-old thanks to a healthy diet that is rich in fibre and protein. An expert nutritionist shared what the monarch likely eats in a day, and…
— Health Reviews (@HealthReviewsz)
Продължавайте да четете, с цел да разберете желаните закуски на крал Чарлз, обичаните му вечери, особените му претенции по време на хранене и единственото ядене, което в никакъв случай не яде...
Какво закусва крал Чарлз III?
Крал Чарлз и брачната половинка му, кралица Камила, отглеждат лични кокошки в фамилната си къща в Глостършир, Хайгроув Хаус, тъй че не е изненадващо, че пресните яйца заемат значимо място в менюто за закуска на кралската двойка. За краля това е едно цялостно с протеини начало на деня!

В книгата на кралската журналистка Тина Браун " Дворцовите документи " е оголен и особеният вкус на краля за ядки и семена заран. Тина написа за случай, в който един от гостите инспектирал бюфета за закуска в Хайгроув, " когато вдигнал супник, в който се предложила желаната от Чарлз купчина ленено семе ".

Тина прибавя: " Принц Уилям сподели: " О, не, не се приближавай до масата с птиците, Стивън, това е единствено за баща ".
Какво яде крал Чарлз III за обяд?
Известно е, че клалят не обядва. Според някогашния кралски сътрудник Гордън Рейнър Чарлз счита, че обядът е " разкош ", който пречи на натоварения му работен график.
Какво яде крал Чарлз III за вечеря?
Известно е, че Чарлз и Камила обичат да се занимават с градинарство и да се хранят щедро с пресни артикули - огромна част от които се създават в личното им имение. Чарлз също по този начин е парещ последовател на устойчивото развиване и избира да съблюдава най-вече растителна диета, с цел да понижи въглеродния си отпечатък.

" От години не хапвам месо и риба два дни в седмицата, а един ден в седмицата не хапвам млечни артикули " , сподели кралят пред BBC през 2021 година

Бившият кралски готвач Дарън Макгрейди един път показа своята кралска рецепта за ризото с гъби, която съгласно него е била въодушевена от времето, когато е ходил за диви гъби в Балморал с принц Чарлз, преди той да стане крал.

" За никого не е загадка, че крал Чарлз III обича италианската храна, а от тези сушени диви гъби се получава съвършеното ризото " , сподели Дарън.

Former royal chef reveals what King Charles eats — and what's off the table
— The Messenger (@TheMessenger)
Наскоро някогашен началник на уелския кулинарен екип, удостовери една от известните странности на краля в храненето, като разкри, че той хапва варено яйце с всяко хранене.

" Крал Чарлз не обича шоколад, не обича кафе, нито пък чесън. Така че би трябвало да вземем поради тези неща, когато сътворяваме меню за него " . Кралят изисква салата за всяко хранене - и тази салата е доста прецизна. ", изясни той.

„ Чарлз е обожател на " coddled egg " - варено яйце, което се готви единствено към две-три минути, и необикновеният деликатес постоянно е бил в менюто за него. Обикновено едно меко рехко яйце лишава към пет минути. Така че представете си това варено яйце... то ще бъде доста, доста рехко. "

Discover the fascinating details of what King Charles II eats each day - and the food that he prefers to avoid
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР